Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Μπάχαλο” με το κουπόνι – επίδομα βενζίνης
“Μπάχαλο” με το κουπόνι – επίδομα βενζίνης

“Μπάχαλο” με το κουπόνι – επίδομα βενζίνης

“Μπάχλο” προκλείται στην ελληνική με το κουπόνι – και τα λίτρα που θα καλυφθούν στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων στήριξης λόγω της ακρίβειας που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης.

Με το τηλεοπτικό μήνυμά του δημιουργήθηκε η εσφαλμένη εντύπωση τους ότι η θα καλύπτει για το επόμενο τρίμηνο, δηλαδή έως τον Ιούνιο, την κατανάλωση 180 λίτρων για την κίνηση των οχημάτων.

Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, συνεργάτες του πρωθυπουργού διευκρίνιζαν ότι δεν πρόκειται για την κάλυψη του ποσού που αντιστοιχεί σε 180 λίτρα για την κίνηση των οχημάτων, αλλά σε μέρος των αυξήσεων που αφορά στην αντίστοιχη ποσότητα καυσίμων.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αν ένας πολίτης βάλει 180 λίτρα βενζίνη με δύο το λίτρο θα πρέπει να πληρώσει 360 . Από αυτά τα χρήματα θα του επιστραφούν 27 μέχρι 36 ευρώ αφού το επίδομα της ς θα αφορά στην επιστροφή από 15 – 20 λεπτά ανά λίτρο.

Τα ίδια στελέχη σημείωσαν ότι δεν θα δίνεται οριζόντια η ενίσχυση αλλά θα χορηγηθεί με εισοδηματικά και περιουσιακά . Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το εισοδηματικό όριο για το εν λόγω μέτρο θα είναι της τάξης των 25.000-30.000 ευρώ ετησίως.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση