Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Μάχη” μεταξύ αδελφών για κάποια κουφώματα σε χωριό του Πηλίου
“Μάχη” μεταξύ αδελφών για κάποια κουφώματα σε χωριό του Πηλίου

“Μάχη” μεταξύ αδελφών για κάποια κουφώματα σε χωριό του Πηλίου

Μήλον της έριδος γι δύο δελφές και έναν ιδιοκτήτη επιχείρησης αποτέλεσαν μερικές δεκάδες κουφώματα, αφού ο καθένας υποστήριζε ότι ήταν δικά του, με την 38χρονη και τον 50χρονο άνδρα να κάθονται στο σκαμνί του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, καταδικαζόμενοι σε φυλάκιση 24 μηνών με αναστολή και έφεση.

Η 38χρονη που κατάγεται από χωριό του Πηλίου, αλλά διαμένει στην και ο 50χρονος επιχειρηματίας από το ίδιο χωριό που δραστηριοποιείται με την εμπορία κουφωμάτων, κατηγορούνταν για κλοπή αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, μετά από που υπέβαλλε η αδελφή της 38χρονης εναντίον και των δύο, θεωρώντας ότι τα κουφώματα ήταν δικά της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο από τα τέλη του έως και τις αρχές του 2017 η γυναίκα πήρε από το πατρικό τους , όπου ήταν αποθηκευμένα περισσότερα από 10 κουφώματα συνολικής αξίας περίπου 40.000€, ενώ ο 50χρονος αφαίρεσε κοντά στα 60 αξίας 20.000 περίπου ευρώ.

Η 45χρονη αδελφή της είδε τον 50χρονο να κουβαλάει τα αντικείμενα από το πατρικό της και κατέθεσε τόσο εναντίον του, όσο και κατά της αδελφής της, πιστεύοντας ότι είναι δικά της.

Στην απολογία της η 38χρονη ισχυρίστηκε πως λίγο πριν πεθάνει ο τους, κληροδότησε προφορικά σε εκείνη τα κουφώματα και έτσι της ανήκουν, ενώ ο 50χρονος υποστήριξε πως είχε συμφωνήσει με τον εκλιπόντα να αποθηκεύει σε σημείο του σπιτιού του τα αντικείμενα, ώστε μετά να τα πουλάει, και πως αποτελούσαν ιδιοκτησία του.

Τελικά οι δύο κατηγορούμενοι δεν έπεισαν τους δικαστές, οι οποίοι τους επέβαλλαν φυλάκισης 2 ετών με αναστολή και το δικαίωμα ς έφεσης.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση