Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Κοκκίνισε” σήμερα ο Βόλος και το Πανθεσσαλικό στάδιο
“Κοκκίνισε” σήμερα ο Βόλος και το Πανθεσσαλικό στάδιο

“Κοκκίνισε” σήμερα ο Βόλος και το Πανθεσσαλικό στάδιο

“Κοκκίνισε” ο  Βόλος σήμερ πό τη λαοθάλασσα  φίλων του Ολυμπιακού που επισε του Βόλος με 0-4.
Από νωρίς οι περίπου 15.000 και πλέον  φίλοι των ερυθρολεύκων είχαν πλημμυρίσει την παραλία και την πόλη για να βρεθούν στο πλάι της ομάδα τους.
Ο αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Βόλο   στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League και  πέτυχε την τρίτη, άνετη και ευρεία  σερί νίκη του.
Παρουσία 15 χιλιάδων και πλέον φιλάθλων του στο Πανθεσσαλικό, ο έκανε… σκορποχώρι την άμυνα του Βόλου και επισε με 4-0.

ια πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα σημείωσε τρίτη σερί νίκη και εξακολουθεί να στέλνει στους άλλους διεκδικητές του τίτλου, ότι είναι αποφασισμένος να φέρει τούμπα την κατάσταση.

Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο από τους Πειραιώτες, ενώ στο δεύτερο μέρος έδειξε ότι έμαθε από το… πάθημα των Ιωαννίνων και στο μεγαλύτερο διάστημα του 45λέπτου έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα.

Κορυφαίοι οι Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ, Μπακαμπού και Φορτούνης, όπως και οι Ρέαμπτσιουκ – Ροντινέι. Πολύ καλό ματς και ο Ντόι.

O Μπιέλ άνοιξε το σκορ  ευστοχώντας με πέναλτι στο 7' (το κέρδισε ο Φορτούνης σε χέρι του Άλχο). Ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματα με τον Ιν Μπομ, χάρη στην οξυδέρκεια του Νοτιοκορεάτη που κυνήγησε μία κακή πάσα των αμυντικών του Βόλου, έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ωραίο σουτ  με το αριστερό έγραψε το 0-2 στο 22'.

Στην επανάληψη   ο  Μπακαμπού  είχε χαμένο τετ α τετ στο 48′, ακολούθησε το δοκάρι του Ροντινέι στο 60′ και το σουτ του Μπιέλ που μπλόκαρε ο Κλέιμαν στο 68′ και στο 75΄ο Ελ Αραμπί έβαλε  τους τίτλους τέλους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση