Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / “Κλειστό” το Δημαρχείο Βόλου λόγω κορωναϊού
“Κλειστό” το Δημαρχείο Βόλου λόγω κορωναϊού

“Κλειστό” το Δημαρχείο Βόλου λόγω κορωναϊού

 

Για  χρονικό διάστημα δεκαπέντε ημερών αναστέλλεται η λειτουργία των υπηρεσιών  του Δήμου και θα εξυπηρετούνται ΜΟΝΟ έκτακτες και επείγουσες ανάγκες.

Αυτό αποφασίστηκε στο πλαίσιο των συνεχών προληπτικών μέτρων για λόγους δημόσιας υγείας και συγκεκριμένα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού και οι δημοτικές υπηρεσίες  δεν θα λειτουργούν από αύριο, Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020  .

Προς τούτο για το διάστημα αυτό καλούνται οι να μην προσέρχονται στις υπηρεσίες για τακτοποίηση υποθέσεων  τους,  που στερούνται του χαρακτήρα του επείγοντος. Ήδη με εντολή, επίσης, του δημάρχου, γίνεται η προμήθεια δύο θερμοκαμερών για την εξέταση υπαλλήλων και πολιτών, ώστε κατά το δυνατόν να εντοπίζονται έγκαιρα ύποπτα συμπτώματα και να μην υφίστανται περαιτέρω συνέπειες.

Πρόκειται για ένα καθαρά προληπτικό μέτρο που σκοπό έχει την και των δημοτικών υπαλλήλων αλλά και των πολιτών.  Όλοι με σύνεση και ψυχραιμία, χωρίς πανικό και , ας βοηθήσουμε να αντιμετωπιστεί με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες η παγκόσμια πανδημία στην όμορφη περιοχή μας.

Παράλληλα απευθύνουμε έκκληση προς την και τους αρμόδιους υπουργούς να πράξουν αναλόγως για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούν στην πόλη μας, όπως ορθά έπραξαν με το κλείσιμο των σχολείων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά βόλεϊ γυναικών του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 - https://t.co/05RmD4w1fr… -

"Αλιεύοντας" την είδηση