Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Καμπάνα” σε οπαδούς της ΑΕΛ για επεισόδια σε αγώνα με τη Νίκη Βόλου
“Καμπάνα” σε οπαδούς της ΑΕΛ για επεισόδια σε αγώνα με τη Νίκη Βόλου

“Καμπάνα” σε οπαδούς της ΑΕΛ για επεισόδια σε αγώνα με τη Νίκη Βόλου

Γερή “καμπάνα έφαγαν” τρεις οπαδοί της 28, 31 και 26 ετών, Λάρισας και Τρικάλων, οι οποίοι ενεπλάκησαν σε επεισόδια στο στις 22 Αυγούστου του 2015 στον αγώνα με τη , χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε δεύτερο βαθμό, αφού θα πρέπει να παραμένουν στο τους κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων για 20 μήνες, ενώ τους απαγορεύτηκε η προσέλευση και παρακολούθηση αθλητικών γεγονότων για τρία χρόνια.

Επίσης το Δικαστήριο τους επέβαλλε για τρία χρόνια όταν παίζει η , να παρουσιάζονται στο Α.Τ. του τόπου κατοικίας τους, δύο ώρες πριν την έναρξη του ματς, κατά τη διάρκεια του, και δύο ώρες μετά το πέρας της αναμέτρησης.

Πρωτόδικα στο εδώλιο του κατηγορουμένου είχαν καθίσει τέσσερα άτομα με τους τρεις από αυτούς να καταδικάζονται σε συνολική ποινή φυλάκισης 20 μηνών για βιαιοπραγία και επικίνδυνη σωματική βλάβη για συμμετοχή σε επεισόδια, με τον τελευταίο να “τρώει” οκτώ μήνες.

Χθες οι δικαστές του Τριμελούς αποφάσισαν να μειώσουν την ποινή των τριών από 20 σε οκτώ μήνες με αναστολή, και για τον τέταρτο να παύσει η δίωξη του υπό όρους.

Ακόμα μετατράπηκε η δεύτερη κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βιαιοπραγία από κοινού, ενώ έπαυσε υπό όρους η πρώτη κατηγορία με την οποία βαρύνονταν.

Οι δύο Λαρισαίοι και ο Τρικαλινός αναγνωρίστηκαν από αστυνομικούς ότι συμμετείχαν στα γεγονότα εκτοξεύοντας πέτρες και καδρόνια εναντίον τους.

Οι νεαροί στην απολογία τους υποστήριξαν πως έφτασαν στο Βόλο με το και όχι οργανωμένα με τα των οπαδών της ΑΕΛ, ενώ στη συνέχεια στο γήπεδο επικράτησε ένταση και υπήρξαν συμπλοκές με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Οι ίδιοι απέρριψαν τις κατηγορίες ότι εκτόξευσαν πέτρες και καδρόνια, αρνούμενοι επιπλέον ότι έφεραν σακίδια με “πυρομαχικά”, λέγοντας πως φεύγοντας από το θέλησαν να μπουν σε λεωφορείο, όμως παρασύρθηκαν από τη μάζα και άρχισαν να τρέχουν προς τον Περιφερειακό, με την να τους καταδιώκει.

Τελικά συνελήφθησαν μαζί με άλλους 30 οπαδούς, αφού αναγνωρίστηκαν από τις Αρχές.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση