Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Καμπάνα” σε 60χρονο που χτύπησε στο κεφάλι με τακούνι τη γυναίκα του
“Καμπάνα” σε 60χρονο που χτύπησε στο κεφάλι με τακούνι τη γυναίκα του

“Καμπάνα” σε 60χρονο που χτύπησε στο κεφάλι με τακούνι τη γυναίκα του

“Καμπάνα” δύο ετών και τριών μηνών με τριετή αναστολή και το δικαίωμα άσκησης ς, χωρίς ελαφρυντικά και χρηματική ικανοποίηση 1.000€ στο θύμα, “έριξε” χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε 60χρονο Βολιώτη που ξυλοκόπησε την 55χρονη σύζυγο του, με να μεταφερθεί στο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο άνδρας κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή και απειλή, φέρεται πως στις 22 Νοεμβρίου του επιτέθηκε κατά της συζύγου του, χτυπώντας την στο κεφάλι με ένα γυναικείο παπούτσι, με το τακούνι να της προκαλεί ελαφριά τραύματα.

Παράλληλα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 60χρονος την έσπρωξε δυνατά πάνω σε τοίχο του σπιτιού όπου διέμεναν, με τη γυναίκα να απαιτείται να μεταφερθεί στο του για νοσηλεία, έχοντας μώλωπες στο κεφάλι και στο σώμα, από το χτύπημα στον τοίχο.

Ο φερόμενος ως δράστης στην απολογία του στο Δικαστήριο υποστήριξε πως δεν ήθελε να την ρίξει πάνω στον τοίχο, αλλά έγινε κατά λάθος, αφού η 55χρονη του επιτέθηκε και για να προφυλαχθεί την απώθησε.

Η σύζυγος του, στην κατάθεση της ανέφερε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 60χρονος “σήκωσε χέρι” πάνω της, καθώς έπεφτε θύμα ξυλοδαρμών εδώ και χρόνια, όμως προσπαθούσε όλο αυτό το διάστημα να μην δίνει συνέχεια και να καλύπτει τον άνδρα της.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να αναγνωριστεί στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου, αλλά οι δικαστές το απέρριψαν, καταδικάζοντας τον σε συνολική ποινή ς δύο ετών και τριών μηνών με τριετή αναστολή.

Επίσης επιδίκασαν χρηματική ικανοποίηση στην 55χρονη ύψους 1.000€, με τον 60χρονο να ασκεί και να αφήνεται ελεύθερος.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση