Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Καμπάνα” ενός έτους σε 36χρονη που έκλεψε αυτοκίνητο στο Βόλο
“Καμπάνα” ενός έτους σε 36χρονη που έκλεψε αυτοκίνητο στο Βόλο

“Καμπάνα” ενός έτους σε 36χρονη που έκλεψε αυτοκίνητο στο Βόλο

Το λάθος να ξεχάσει τα κλειδιά πάνω στο τιμόνι έκανε ένας ελεύθερος επαγγελματίας στο Βόλο, με να πέσει θύμα ς από μια 36χρονη, η οποία καταδικάστηκε προχθές ερήμην από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, σε φυλάκιση ενός έτους με .

Η γυναίκα που μένει στο Βόλο, κατηγορούνταν ότι έκλεψε το αυτοκίνητο ενός επαγγελματία που ασχολούνταν με ξυλουργικές εργασίες, όταν αυτός το πάρκαρε σε κοντινή απόσταση, επειδή είχε δουλειά σε που βρίσκονταν στην περιοχή, τον Σεπτέμβριο του 2016.

Ο άνδρας είχε αφήσει τα κλειδιά πάνω, αλλά και διάφορα εργαλεία, και επιστρέφοντας να το παραλάβει το αμάξι είχε “κάνει φτερά”.

Κατήγγειλε το περιστατικό της ς στην , και μετά από που έγινε το αυτοκίνητο τελικά εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος διαπίστωσε ότι έλειπαν ορισμένα αντικείμενα από μέσα.

Η 36χρονη συνελήφθη από τη σε σύντομο χρονικό διάστημα, και χθες καταδικάστηκε ερήμην από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση ενός έτους για κλοπή με τριετή και το δικαίωμα άσκησης ς.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση