Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / “Καμπάνα” δύο ετών σε 40χρονο Βολιώτη που διέρρηξε 4 αποθήκες
“Καμπάνα” δύο ετών σε 40χρονο Βολιώτη που διέρρηξε 4 αποθήκες

“Καμπάνα” δύο ετών σε 40χρονο Βολιώτη που διέρρηξε 4 αποθήκες

Τέσσερις αποθήκες “ρήμαξε” ένας 40χρονος στο Βόλο, καθώς τις διέρρηξε αφαιρώντας αγροτικά και άλλα εργαλεία αξίας πάνω 3.000€, ώστε να τα πουλήσει για να εξασφαλίσει για τη δόση του, με το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου να τον καταδικάζει σε βαριά ποινή δύο ετών μετατρέψιμα προς 5€ την ημέρα, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και συρροή.

Ο Βολιώτης φέρεται τον Ιανουάριο του να διέρρηξε τέσσερις συνολικά αποθήκες στην πόλη, αφαιρώντας από δράπανα και τρυπάνια, μέχρι χλοοκοπτικά και αλυσοπρίονα, συνολικής αξίας τουλάχιστον 3.000€.

Ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου, ο οποίος είπε ότι ο πελάτης του βρίσκεται σε κακή κατάσταση από άποψη υγείας, λόγω χρόνιας χρήσης ναρκωτικών.

Πρόσθεσε ακόμα ότι τις τις διέπραξε ευρισκόμενος υπό την επήρεια ναρκωτικών, θέλοντας να πουλήσει τα αντικείμενα, προκειμένου να εξασφαλίσει για να πάρει τη δόση του.

Ο της έδρας πρότεινε την ενοχή του και την επιβολή ποινής φυλάκισης οκτώ μηνών, αλλά η δικαστής αποφάσισε να τον καταδικάσει σε δύο χρόνια προς 5 την ημέρα, με δικαίωμα άσκησης έφεσης.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κύμα αποδοκιμασίας κατά του σχεδίου των «12» - https://t.co/PxM6bgqrXi -

  • Προς συμφωνία με την Εκκλησία για το Πάσχα – «Θολώνει» η έξοδος - https://t.co/HT3avW5de8 -

  • Υποβολή αιτήσεων στήριξης προς Ένταξη στο υπομέτρο 6.1 « Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» - https://t.co/cDDkfvaqIo -

"Αλιεύοντας" την είδηση