Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Καμπάνα” δύο ετών σε 40χρονο Βολιώτη που διέρρηξε 4 αποθήκες
“Καμπάνα” δύο ετών σε 40χρονο Βολιώτη που διέρρηξε 4 αποθήκες

“Καμπάνα” δύο ετών σε 40χρονο Βολιώτη που διέρρηξε 4 αποθήκες

Τέσσερις αποθήκες “ρήμαξε” ένας στο Βόλο, καθώς τις διέρρηξε αφαιρώντας αγροτικά και άλλα εργαλεία αξίας πάνω 3.000€, ώστε να τα πουλήσει για να εξασφαλίσει χρήματα για τη του, με το Μονομελές Πλημμελειοδικείο να τον καταδικάζει σε βαριά ποινή δύο ετών μετατρέψιμα προς 5€ την ημέρα, για κατ' εξακολούθηση και συρροή.

Ο Βολιώτης φέρεται τον Ιανουάριο του 2016 να διέρρηξε τέσσερις συνολικά αποθήκες στην πόλη, αφαιρώντας από δράπανα και τρυπάνια, μέχρι χλοοκοπτικά και αλυσοπρίονα, συνολικής αξίας τουλάχιστον 3.000€.

Ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου, ο οποίος είπε ότι ο πελάτης του βρίσκεται σε κακή κατάσταση από άποψη ς, λόγω χρόνιας χρήσης ναρκωτικών.

Πρόσθεσε ακόμα ότι τις κλοπές τις διέπραξε ευρισκόμενος υπό την επήρεια ναρκωτικών, θέλοντας να πουλήσει τα αντικείμενα, προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα για να πάρει τη του.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του και την επιβολή ποινής ς οκτώ μηνών, αλλά η αποφάσισε να τον καταδικάσει σε δύο χρόνια προς 5 την ημέρα, με δικαίωμα ς έφεσης.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση