Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Καμπάνα” δύο ετών σε 40χρονο Βολιώτη που διέρρηξε 4 αποθήκες
“Καμπάνα” δύο ετών σε 40χρονο Βολιώτη που διέρρηξε 4 αποθήκες

“Καμπάνα” δύο ετών σε 40χρονο Βολιώτη που διέρρηξε 4 αποθήκες

Τέσσερις αποθήκες “ρήμαξε” ένας στο Βόλο, καθώς τις διέρρηξε αφαιρώντας αγροτικά και άλλα εργαλεία αξίας πάνω 3.000€, ώστε να τα πουλήσει για να εξασφαλίσει χρήματα για τη δόση του, με το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου να τον καταδικάζει σε βαριά δύο ετών μετατρέψιμα προς 5€ την ημέρα, για κλοπή κατ' εξακολούθηση και συρροή.

Ο Βολιώτης φέρεται τον Ιανουάριο του να διέρρηξε τέσσερις συνολικά αποθήκες στην πόλη, αφαιρώντας από δράπανα και τρυπάνια, μέχρι χλοοκοπτικά και αλυσοπρίονα, συνολικής αξίας τουλάχιστον 3.000€.

Ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε στο μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου, ο οποίος είπε ότι ο πελάτης του βρίσκεται σε κακή κατάσταση από υγείας, λόγω χρόνιας χρήσης ναρκωτικών.

Πρόσθεσε ακόμα ότι τις τις διέπραξε ευρισκόμενος υπό την επήρεια ναρκωτικών, θέλοντας να πουλήσει τα αντικείμενα, προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα για να πάρει τη δόση του.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του και την επιβολή ς φυλάκισης οκτώ μηνών, αλλά η αποφάσισε να τον καταδικάσει σε δύο χρόνια προς 5 ευρώ την ημέρα, με δικαίωμα ς ς.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση