Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Καμπάνα” 26 μηνών σε οικογένεια για επίθεση σε θηροφύλακα
“Καμπάνα” 26 μηνών σε οικογένεια για επίθεση σε θηροφύλακα

“Καμπάνα” 26 μηνών σε οικογένεια για επίθεση σε θηροφύλακα

Ακριβά πλήρωσαν την διαμάχη τους, με θηροφύλακα στο Δήμο Ζς – Μουρεσίου, αντρόγυνο, και ο γαμπρός τους αλικής καταγωγής, που καταδικάστηκαν την περασμένη Παρασκευή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 26 μηνών, με τριετή αναστολή και το δικαίωμα άσκησης έφεσης.

Ειδικότερα ο 56χρονος από τη Ζ, η 49χρονη σύζυγος του και ο 28χρονος γαμπρός τους, αλβανικής καταγωγής, κατηγορούνταν ότι τον Ιανουάριο του 2017, βρίσκονταν σε δασική περιοχή του Δήμου μέσα στο αγροτικό τους όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο χωρίς φώτα.

Θηροφύλακας που έκανε περιπολία αναζητώντας παράνομους κυνηγούς, εντόπισε το και έσπευσε να το ελέγξει.

Στον έλεγχο που πραγματοποίησε βρήκε κρυμμένη μια θήκη η οποία περιείχε ένα κυνηγετικό , με τους κατηγορούμε να του επιτίθενται φραστικά, ενώ ο 28χρονος φέρεται να τον απώθησε βίαια.

Μάλιστα οι τρεις κυνήγησαν τον θηροφύλακα, ο οποίος αναγκάστηκε να καταφύγει στη Μακρυράχη, όπου ειδοποίησε την αστυνομία.

Άνδρες του Α.Τ. Ζαγοράς αναζήτησαν τα μέλη της οικογένειας, με τον θηροφύλακα να υποβάλλει εναντίον τους μηνυτήρια αναφορά.

Το δικαστήριο τελικά τους καταδίκασε για αντίσταση από κοινού, καθώς η σε τέτοιους υπαλλήλους νομικά ισοδυναμεί με αντίστοιχο παράπτωμα κατά αστυνομικού κτλ.

Οι δύο , καθώς η 49χρονη απουσίαζε από τη δίκη, ισχυρίστηκαν ότι είχαν άδεια για την κατοχή του υ, το οποίο το κουβαλούσαν μαζί τους στο για προστασία.

Οι δικαστές δεν πείστηκαν από τα επιχειρήματα τους, επιβάλλοντας και στους τρεις ποινή φυλάκισης 26 μηνών, με τριετή αναστολή και το δικαίωμα άσκησης έφεσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση