Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Καμπάνα” 18 μηνών σε ήδη έγκλειστο στη φυλακή Βολιώτη για κλοπή
“Καμπάνα” 18 μηνών σε ήδη έγκλειστο στη φυλακή Βολιώτη για κλοπή

“Καμπάνα” 18 μηνών σε ήδη έγκλειστο στη φυλακή Βολιώτη για κλοπή

Με φυλάκιση 18 μηνών μετατρέψιμη προς 5€ την ημέρα για κλοπή τιμωρήθηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο 23χρονος Βολιώτης που είναι ήδη στις φυλακές Αυλώνα.

Ο νεαρός που είναι παντρεμένος και δύο μικρών παιδιών, κατηγορείται πως στις 13 οεμβρίου του 2015 παρασε την μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου μιας διώροφης κατοικίας στο Βόλο όταν έλειπαν οι ιδιοκτήτες, και αφαίρεσε χρυσαφικά και μετρητά.

Συγκεκριμένα ο 23χρονος έψαξε όλους τους χώρους, και κατάφερε να βρει και πάρει μαζί του χρυσαφικά συνολικής αξίας 3.500€, καθώς και χρηματικό ποσό 3.000€.

Ελεύθερος με τον όρο εμφάνισης στο ο 40χρονος 

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο του τόπου διαμονής του αφέθηκε χθες μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 40χρονος από τη έα Ιωνία που συνελήφθη την Τρίτη το βράδυ από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος έμεινε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, αφού ο εισαγγελέας υπηρεσίας του είχε ασκήσει δίωξη για , συγκομιδή, κατοχή και ινδικής κάνναβης από μη εξαρτημένο από ναρκωτικά δράστη σε βαθμό κακουργήματος.

Ο άνδρας σε έλεγχο που έγινε σπίτι του από αστυνομικούς είχε ποσότητες ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 395,06 γραμμαρίων, καθώς και έξι δενδρύλλια κάνναβης ένα καλλιεργήσιμο και πέντε εκριζωμένα ύψους 10εκ. περίπου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση