Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Καμπάνα” 18 μηνών σε 48χρονο που επιτέθηκε με ρόπαλο κατά ζευγαριού
“Καμπάνα” 18 μηνών σε 48χρονο που επιτέθηκε με ρόπαλο κατά ζευγαριού

“Καμπάνα” 18 μηνών σε 48χρονο που επιτέθηκε με ρόπαλο κατά ζευγαριού

Διτήρησε την ποινή 18 μηνών με τριετή ναστολή για επικίνδυνη σωματική κατά συρροή, το , σε βάρος 48χρονου που είχε επιτεθεί κατά ζευγαριού ηλικιωμένων.

Το περιστατικό είχε γίνει στις 22 Ιουνίου του 2012 στο , με τον άνδρα να επιτίθεται κατά ηλικιωμένου ζευγαριού, χρησιμοποιώντας ρόπαλο.

Πιο συγκεκριμένα ο 48χρονος διαπληκτίστηκε με τον 77χρονο άνδρα και την 72χρονη σύζυγο του, όταν βρέθηκαν ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο με τα οχήματα τους σε δρόμο του Διμηνίου.

Οι δύο πλευρές είχαν από παλιά κόντρα, αφού η 72χρονη είχε ένα που συνόρευε με τον 48χρονο και διαφωνούσαν για τα σύνορα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο βγήκε από το αυτοκίνητο του, κρατώντας ένα ρόπαλο και τους επιτέθηκε με αυτό, προκαλώντας τους επιπόλαια τραύματα.

Το ζευγάρι που διέμενε μόνιμα στην Αθήνα, μεταφέρθηκε στο οσοκομείο του Βόλου, όπου τους παρασχέθηκαν οι και στη συνέχεια αποχώρησαν, υποβάλλοντας κατόπιν εναντίον του.

Ο 48χρονος εκπροσωπήθηκε μέσω πληρεξουσίου δικηγόρου, και καταδικάστηκε σε 18 μήνες με τριετή αναστολή, όσο και πρωτόδικα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση