Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΣΠΟΡ / “Η καρδιά” του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Water Polo Νεανίδων “χτυπά στο Βόλο
“Η καρδιά” του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Water Polo Νεανίδων “χτυπά  στο Βόλο

“Η καρδιά” του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Water Polo Νεανίδων “χτυπά στο Βόλο

Με τη συμμετοχή 240 αθλητών από 16 χώρες, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην παραλία του Βόλου, η τελετή έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Water Polo Νεανίδων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γ. Μαυρωτάς, ο βουλευτής Καρδίτσας Γ. Κωτσός, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημ. Διαθεσόπουλος και στελέχη της Ομοσπονδίας και της LEN.

Ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, δήλωσε- μεταξύ άλλων- ότι το θαλάσσιο στοιχείο χαρακτηρίζει το Βόλο και πρόσθεσε: “Ο Βόλος αποτελεί σημείο αναφοράς. Μας εμπιστεύονται γιατί δείξαμε ότι είμαστε άξιοι” τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους κι όταν οι αθλητές επιστρέψουν στις χώρες τους να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές της πόλης.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, σημείωσε ότι ο Βόλος έχει μπει στο ημερολόγιο των παγκόσμιων διοργανώσεων και σε συνεργασία Δήμος και Περιφέρειας, δημιουργούν μεγάλο αθλητικό αποτύπωμα στην υλοποίηση τέτοιων διοργανώσεων. Ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία χωρίς τραυματισμούς κι όπως είπε “Ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια”.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημ. Διαθεσόπουλος, έκανε μια ιστορική αναδρομή των αθλητικών διοργανώσεων υγρού στοιχείου που έχει διοργανώσει από το 2011 ο Βόλος και πρόσθεσε ότι κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ πόλης που τα τελευταία επτά χρόνια έχει πραγματοποιήσει τόσες διοργανώσεις. Εξήρε το έργο των υπευθύνων και των εθελοντών, επισημαίνοντας ότι “Ο αθλητισμός σφυρηλατεί την αγάπη και την ειρήνη”.

Από την πλευρά του, ο γεν. γραμματέας Αθλητισμού Γ. Μαυρωτάς, αναφέρθηκε στα δικά του αθλητικά χρόνια και στο επίπεδο που βρίσκονταν τότε το ελληνικό πόλο και τόνισε: “Εκ μέρους του Υπουργείου θα ήθελα να ευχηθώ καλή φιλοξενία σε όλους. Θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια που γίνεται στις μικρές ηλικίες που μπαίνουν οι βάσεις και στο ρόλο των προπονητών και των γονέων. Το όραμά μας να αυξήσουν τον αθλητισμό που κάνουμε με αυτόν που καταναλώνουμε”, υπενθυμίζοντας ότι του χρόνου ο Βόλος θα φιλοξενήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο παίδων – κορασίδων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μονόδρομος το χειρουργείο για την αντιμετώπιση του συνδρόμου Morton΄s του πέλματος - https://t.co/xFVFaKvFIU -

  • Αντιδράσεις αυτοκινητοβιομηχανιών για το νέο όριο ρύπων - https://t.co/ZtHYivO0Tk -

  • Έως τις 25 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το επίδομα των 534 ή 300 ευρώ - https://t.co/62MEdCkUr7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση