Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Έσυρε τα εξ αμάξης” κατά συγχωριανών του και “έφαγε” 44 μήνες 85χρονος
“Έσυρε τα εξ αμάξης” κατά συγχωριανών του και “έφαγε” 44 μήνες 85χρονος

“Έσυρε τα εξ αμάξης” κατά συγχωριανών του και “έφαγε” 44 μήνες 85χρονος

Ακριβά θα πληρώσει ηλικιωμένος από χωριό του Δήμου Αλμυρού τη διαμάχη που έχει εδώ και χρόνια με τρεις συγχωριανούς του, τους οποίους τους κατηγόρησε για διάφορες ποινικά κολάσιμες πράξεις που ισχυρίστηκε πως διέπραξαν, με το να τον τιμωρεί σκληρά επιβάλλοντας του συνολική τριών ετών και οκτώ μηνών με αναστολή.

Ο άνδρας παραπέμφθηκε σε δίκη για ψευδή καταμήνυση κατ' εξακολούθηση, για συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή, για , για εξύβριση και απειλή.

Ο 85χρονος κατηγορούμενος, φέρεται να νοίκιαζε σε έναν συγχωριανό του κάποια τα, και τον Δεκέμβριο του 2015 τον κατηγόρησε πως το συμφωνητικό μίσθωσης που είχαν συνάψει ήταν πλαστό, προκαλώντας την αντίδραση του νοικάρη του, που υπέβαλλε εις βάρος του μήνυση.

Μετά από περίπου ένα χρόνο κατηγόρησε και δεύτερο συγχωριανό του πως μπήκε μέσα στο σπίτι του, κλέβοντας διάφορα προσωπικά έγγραφα, όπως διαβατήριο, αλλά και τραπεζικά βιβλιάρια, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να αποδειχθεί.

Για τους τρεις συγχωριανούς του που έχουν μεταξύ τους συγγένεια, τα προβλήματα με τον ηλικιωμένο δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ο άνδρας υποστήριξε στο χωριό πως οι δύο διατηρούν στην ευρύτερη περιοχή , και πως με τα που κέρδισαν από το εμπόριο ναρκωτικών προχώρησαν στην ς.

Επιπλέον όλα αυτά τα χρόνια τους απειλούσε και τους εξύβριζε, ενώ είχε υποβάλλει και μήνυση εναντίον τους για απάτη.

Οι τρεις άνδρες στην τους στο δικαστήριο ανέφεραν πως ο 85χρονος είναι δικομανής, πως αυτές οι κατηγορίες που έχει εκτοξεύσει εναντίον τους στερούνται αλήθειας, ενώ έχουν εδώ και χρόνια προβλήματα με τον κατηγορούμενο.

Τελικά το δικαστήριο καταδίκασε τον ηλικιωμένο που δεν παρέστη στη δίκη, σε συνολική φυλάκισης τριών ετών και οκτώ μηνών με τριετή αναστολή, ενώ του επέβαλλε και χρηματική ποινή 400€.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση