Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Έπαιξε” ξύλο με τη γυναίκα και τα παιδιά του παραμονή Χριστουγέννων
“Έπαιξε” ξύλο με τη γυναίκα και τα παιδιά του παραμονή Χριστουγέννων

“Έπαιξε” ξύλο με τη γυναίκα και τα παιδιά του παραμονή Χριστουγέννων

Αναβολή για τις 8 Ιανουαρίου του νέου έτους πήρε η υπόθεση ενός 50χρονου Αλού που συνελήφθη χθες στις 5:30 τα ξημερώματα στο Βόλο από αστυνομικούς για ενδοοικογενειακή και απειλή, κατά της 45χρονης συζύγου, την οποία γρονθοκόπησε στο κεφάλι.

Χθες ο οδηγήθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, αντιμετωπίζοντας τις παραπάνω κατηγορίες, έχοντας στο πρόσωπο του τα σημάδια από τη , με τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Συγκεκριμένα ήταν γύρω στις 5 τα ξημερώματα όταν ο 50χρονος από την δεν μπορούσε να μπει στο , διότι είχε ξεχάσει η γυναίκα του το κλειδί στην κλειδαριά, μπήκε από το παράθυρο και τους χτύπησε.

Ο δράστης, που είχε πιεί και γύρισε από ξενύχτι, διαπιστώνοντας ότι η πόρτα είχε το κλειδί πάνω, μπήκε από ένα παραθυράκι και ξέσπασε κατά της συζύγου του και των δύο παιδιών του ηλικίας 13 και 20 χρονών, με αποτέλεσμα να τους χτυπήσει και να δεχτεί και ο ίδιος χτυπήματα από τα παιδιά του, που μπήκαν στη για να προστατέψουν την μητέρα τους, που πάσχει από τη νόσο Πάρκινσον.

Ο 50χρονος τελικά δεν δικάστηκε, καθώς έλειπαν τα ιατρικά έγγραφα, διότι η γυναίκα πήγε στο οσοκομείο Βόλου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με αποτέλεσμα να αναβληθεί για τις 8 Ιανουαρίου 2019.

Μέχρι τότε, στον κατηγορούμενο απαγορεύτηκε να διαμείνει στο της ς, όπως και να έχει επαφή με τη σύζυγο και τα παιδιά του.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση