Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Έφαγε” κομμάτι μάρμαρο στο κεφάλι υπάλληλος του Δήμου Αλμυρού
“Έφαγε” κομμάτι μάρμαρο στο κεφάλι υπάλληλος του Δήμου Αλμυρού

“Έφαγε” κομμάτι μάρμαρο στο κεφάλι υπάλληλος του Δήμου Αλμυρού

“Της ήρθε ο ουρανός σφοντύλι” μιας συμβασιούχου στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αλμυρού, που σήμερα το μεσημέρι “έφαγε” στο κεφάλι κομμάτι μάρμαρο που ξεκόλλησε από τον πρώτο όροφο ημιτελούς ς στο κέντρο της πόλης του Αλμυρού, κατά τη διάρκεια της εργασίας της

Το ατύχημα έγινε γύρω στις 12 το μεσημέρι, ενώ η γυναίκα ηλικίας περίπου 40 χρονών, σκούπιζε το πεζοδρόμιο της οδού Βασ. νσταντίνου, κοντά στην πλατεία Αλμυρού, δέχτηκε στο κεφάλι ένα μάρμαρο που έπεσε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου ανολοκλήρωτης ς.

Η γυναίκα από το χτύπημα έπεσε κάτω αιμόφυρτη, και γύρω της συγκεντρώθηκε κόσμος, ενώ διακόπηκε προσωρινά και η κυκλοφορία στο δρόμο, καθώς οι οδηγοί σταματούσαν για να δουν τι είχε συμβεί.

Περαστικοί που ήταν μπροστά στο ατύχημα ενημέρωσαν το Κέντρο Υγείας, που όμως δεν είχε διαθέσιμο ασθενοφόρο για να παραλάβει τη γυναίκα, που στο μεταξύ αιμορραγούσε, με τους περιοίκους να προσπαθούν να περιορίσουν την αιμορραγία με χαρτί κουζίνας.

Στο σημείο περνούσε τυχαία ο πρώην δήμαρχος και εν νέου υποψήφιος , που κατέβηκε να δει τι συμβαίνει, ενώ στο σημείο έφτασε μετά από λίγη ώρα και ο Καθαριότητας Κώστας Νικοβιώτης.

Οι δύο άνδρες επιβίβασαν την εργαζόμενη στο του κ. Χατζηκυριάκου και τη μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας, όπου της έγινε συρραφή του τραύματος στο κεφάλι, και αργότερα διακομίστηκε στο για περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη είχε τις αισθήσεις της και μάλιστα έδινε οδηγίες στον αντιδήμαρχο για να παραλάβει τα της από το .

Σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος, αναφέρθηκε ότι αλλοδαπός εργάτης καθάριζε το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, με εντολή του ιδιοκτήτη, όταν κάποια στιγμή πάτησε με το παπούτσι του κομμάτι από μάρμαρο που είχε ξεκολλήσει, με αποτέλεσμα να φύγει στο κενό, και να χτυπήσει τη γυναίκα στο κεφάλι.

Μάλιστα ο εργάτης ζήτησε συγνώμη, είπε ότι δεν το έκανε επίτηδες, και προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει την 40χρονη, ενώ για το ατύχημα ενημερώθηκε και το Αλμυρού.

"Αλιεύοντας" την είδηση