Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Έφαγε” 22.000€ από πιστωτές του αλλάζοντας εταιρία 41χρονος Βολιώτης
“Έφαγε” 22.000€ από πιστωτές του αλλάζοντας εταιρία 41χρονος Βολιώτης

“Έφαγε” 22.000€ από πιστωτές του αλλάζοντας εταιρία 41χρονος Βολιώτης

Τους πιστωτές του “δάγκωσε” ένς 41χρονος Βολιώτης ελεύθερος επγγελματίας, ο οποίος άλλαξε τη μορφή της εταιρίας του με οι προμηθευτές του να χάσουν περίπου 22.000€, και έτσι καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και σε δεύτερο βαθμό με 10 μήνες με τριετή αναστολή.

Ο κατηγορούνταν για καταδολίευση δανειστών, καθώς τον Οκτώβριο του 2013, ενώ χρωστούσε από υλικά που είχε προμηθευτεί από εταιρία στην , άλλαξε τη μορφή του νομικού προσώπου της επιχείρησης του, δημιουργώντας μια καινούργια, όπου εμφανίζονταν ο ίδιος και πάλι ως διαχειριστής.

Έτσι οι πιστωτές του όταν προχώρησαν σε κατάσχεση για να πάρουν τα χρήματα που τους χρωστούσε (συνολικά 22.000€), διαπίστωσαν ότι η παλιά επιχείρηση δεν είχε κανένα περιουσιακό στοιχείο, με να μην καταφέρουν να πάρουν ούτε ένα .

Ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε στη δίκη δια πληρεξουσίου δικηγόρου ο οποίος ζήτησε την του πελάτη του για την κατηγορία που αντιμετώπιζε, ενώ υπέβαλλε στην έδρα αίτημα για να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά, που όμως δεν έγινε τελικά αποδεκτό.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση