Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Έφαγε” 22.000€ από πιστωτές του αλλάζοντας εταιρία 41χρονος Βολιώτης
“Έφαγε” 22.000€ από πιστωτές του αλλάζοντας εταιρία 41χρονος Βολιώτης

“Έφαγε” 22.000€ από πιστωτές του αλλάζοντας εταιρία 41χρονος Βολιώτης

Τους πιστωτές του “δάγκωσε” ένας 41χρονος Βολιώτης ελεύθερος επαγγελματίας, ο οποίος άλλαξε τη μορφή της εταιρίας του με αποτέλεσμα οι προμηθευτές του να χάσουν περίπου 22.000€, και έτσι καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και σε δεύτερο βαθμό με 10 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Ο άνδρας κατηγορούνταν για καταδολίευση δανειστών, καθώς τον Οκτώβριο του 2013, ενώ χρωστούσε χρήματα από υλικά που είχε προμηθευτεί από εταιρία στην Αθήνα, άλλαξε τη μορφή του νομικού προσώπου της επιχείρησης του, δημιουργώντας μια καινούργια, όπου εμφανίζονταν ο ίδιος και πάλι ως διαχειριστής.

Έτσι οι πιστωτές του όταν προχώρησαν σε κατάσχεση για να πάρουν τα χρήματα που τους χρωστούσε (συνολικά 22.000€), διαπίστωσαν ότι η παλιά επιχείρηση δεν είχε κανένα περιουσιακό στοιχείο, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να πάρουν ούτε ένα ευρώ.

Ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε στη δίκη δια πληρεξουσίου δικηγόρου ο οποίος ζήτησε την απαλλαγή του πελάτη του για την κατηγορία που αντιμετώπιζε, ενώ υπέβαλλε στην έδρα αίτημα για να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά, που όμως δεν έγινε τελικά αποδεκτό.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση