Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / «Χτύπησε» πέντε επιχειρήσεις στο Βόλο κλέβοντας χρήματα και αντικείμενα
«Χτύπησε» πέντε επιχειρήσεις στο Βόλο κλέβοντας χρήματα και αντικείμενα

«Χτύπησε» πέντε επιχειρήσεις στο Βόλο κλέβοντας χρήματα και αντικείμενα

Σε «μάστιγα» εξελίχθηκε για καταστηματάρχες στο Βόλο, μια 32χρονη η οποία διέρρηξε πέντε επιχειρήσεις αφαιρώντας διάφορα χρηματικά ποσά και αντικείμενα, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί ερήμην σε 15 μήνες μετατρέψιμους προς 5€ την ημέρα, ενώ της δόθηκε και το δικαίωμα άσκησης έφεσης.

Η γυναίκα κατηγορούνταν για κλοπή κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα, αφού τον Νοέμβριο του 2015, βραδινές ώρες παραβίασε τις εισόδους πέντε καταστημάτων στο Βόλο και έκλεψε ότι μπορούσε που θα είχε κάποια αξία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο διέρρηξε ένα κρεοπωλείο, αφαιρώντας από τη ταμειακή μηχανή το ποσό των 370€, ένα παντοπωλείο φεύγοντας με 70€, ένα μαγειρείο χωρίς όμως να καταφέρει να βρει και να κλέψει κάποιο ποσό.

Επίσης διέρρηξε και ένα τσιπουράδικο αποχωρώντας με ένα τάμπλετ και ένα κινητό τηλέφωνο, συνολικής αξίας 200€.

Επιχείρησε να μπει ακόμα και σε ένα λογιστικό γραφείο, χωρίς όμως να τα καταφέρει, αφού έγινε αντιληπτή από διερχόμενο πολίτη που ειδοποίησε την αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ημερίδα "Θεσσαλία-Μακεδονία, μία διαχρονική ιστορική και φιλοσοφική προσέγγιση "στο Βελεστίνο… - https://t.co/OWPNVhc6Hc -

  • Το πρώτο βιβλίο της θα παρουσιάσει στον Βόλο, η Ρένια Αβαράκη- Αγραφιώτη - https://t.co/N7eZO0dRiV -

  • Δενδροφύτευση στο 28ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου - https://t.co/dAJavDWvVl -

"Αλιεύοντας" την είδηση