Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πυροβόλησε στον αέρα μετά από φιλονικία για ένα βαμμένο κολωνάκι
Πυροβόλησε στον αέρα μετά από φιλονικία για ένα βαμμένο κολωνάκι

Πυροβόλησε στον αέρα μετά από φιλονικία για ένα βαμμένο κολωνάκι

Ένα βαμμένο κολωνάκι που βρισκόταν σε χώρο ιδιοκτησίας του αποτέλεσε αφορμή για έναν 79χρονο να φιλονικήσει με τον γείτονα του, βγάζοντας ένα περίστροφο 9 χιλιοστών που κατείχε και να ρίξει στον αέρα μια βολίδα κρότου.

Ο ηλικιωμένος κάθισε χθες στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου σε δεύτερο βαθμό με το Δικαστήριο να τον κρίνει ένοχο κατά πλειοψηφία, επιβάλλοντας του συνολική ς οκτώ μηνών με , ενώ του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της πρόκλησης από την ανάρμοστη συμπεριφορά του γείτονα.

Πρωτόδικα ο κατηγορούμενος είχε τιμωρηθεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε 12 μήνες συνολική για , οπλοχρησία και άσκοπο πυροβολισμό, ενώ του είχε επιβληθεί και χρηματική ποινή ύψους 900€.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο τον Ιούνιο του επισκέφθηκε το εξοχικό του στη Μεγάλη Βελανιδιά και είδε στην αυλή ένα βαμμένο μαύρο κολωνάκι, με “δράστη” τον γείτονα του.

Τότε του ζήτησε το λόγο και αυτός τον έβρισε, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα και να καυγαδίσουν.

Ο 79χρονος έβγαλε ένα περίστροφο κρότου 9 χιλιοστών και έριξε στον αέρα μια βολίδα προς εκφοβισμό του “αάλου” του, και έτσι καταδικάστηκε στην παραπάνω ποινή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση