Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » «Πυρά» ΝΔ για τοποθέτηση Στ. Παππά στην προεδρία του ΟΑΣΘ
«Πυρά» ΝΔ για τοποθέτηση Στ. Παππά στην προεδρία του ΟΑΣΘ

«Πυρά» ΝΔ για τοποθέτηση Στ. Παππά στην προεδρία του ΟΑΣΘ

Τι απαντά το υπουργείο

Την έντονη αντίδραση της Νέας ς προκάλεσε η τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στη θέση του προέδρου της διοίκησης του , έπειτα από σχετική απόφαση του υπουργού Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη.

«Ο πατέρας του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Παππά διορίστηκε πρόεδρος στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Προφανώς αυτό έγινε κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποίησε ο κ. Σπίρτζης. Και σε ανώτερα!», σχολίασε καυστικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 Παράλληλα, σε ανάρτησή του στο , ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε: «Ο διορισμός του Στέλιου Παππά, πατέρα του Νίκου Παππά, δείχνει ότι δεν πίστευαν ποτέ σε τίποτε απ´ ό,τι έλεγαν και εδώ δεν φταίει ο ».

«Δεν θα παίξουμε με την εκκαθάριση του και αυτό είναι κεντρική και κεντρικό μήνυμα» διαμηνύει το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, σε ανακοίνωση-απάντηση, στην οποία διευκρινίζεται πως ο Στέλιος Παππάς θα ασκήσει τα καθήκοντά του στον οργανισμό χωρίς αμοιβή.

«Ας το καταλάβουν μια και καλή στη ΝΔ, που κόπτονται να διατηρήσουν τα προνόμια των χαιδεμένων παιδιών τους στον ΟΑΣΘ. Δεν θα παίξουμε με την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ και αυτό είναι κεντρική και κεντρικό μήνυμα. Για αυτό και τοποθετήθηκε εκεί ένα ιστορικό στέλεχος του χώρου με μεγάλη εμπειρία στα οικονομικά» απαντά συγκεκριμένα στη ΝΔ το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης: «ο Στέλιος Παππάς είναι οικονομολόγος με μακρά εμπειρία, πρώην πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, με συνεχείς για την κοινωνία και τη στον τόπο, και σε αντίθεση με τους μέχρι τώρα μετόχους και επικεφαλής του μορφώματος του ΟΑΣΘ , θα ασκήσει τα καθήκοντά του στον οργανισμό χωρίς αμοιβή.

Οι χυδαίες επιθέσεις της ΝΔ και των συνοδοιπόρων της δεν θα ακυρώσουν σε καμία περίπτωση την απόφαση της κυβέρνησης, να καθαρίσει τη δυσωδία δεκαετιών ώστε να μάθει ο ελληνικός λαός τι πλήρωνε και σε ποιους επί ολόκληρα χρόνια για να συντηρούνται οι κομματικοί στρατοί της ΝΔ και των εκλεκτών της.

Κατανοούμε απόλυτα την ανησυχία της ΝΔ για τις που θα ακολουθήσουν και τότε θα έχει ενδιαφέρον η τοποθέτηση τους».

Πηγή: kathimerini.gr
"Αλιεύοντας" την είδηση