Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πτώσεις δέντρων άφησαν χωρίς ρεύμα το δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου
Πτώσεις δέντρων άφησαν χωρίς  ρεύμα το δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου

Πτώσεις δέντρων άφησαν χωρίς ρεύμα το δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου

Πτώσεις δένδρων σε της λόγω ισχυρών βορειοδυτικών ανέμων προκάλκεσαν τη τος στο δήμος Ζς-Μουρεσίου από χθες στις 9.00 το βράδυ, ενώ σήμερα δεν άνοιξαν τα σχολεία.

Συνεργεία του δήμου αλλά και της έδιναν μάχη όλη τη νύχτα αλλά και σήμερα το πρωί για να καθαρίσουν τους δρόμους από τα πεσμένα δένδρα, ενώ σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Ζς Απ. Κοντογεωργίου ηξ ηελκτροδότηση θα αποκατασταθέι στη μέχρι τις 12 το μεσημέρι και στα υπόλοιπα χωριά του δήμου μέχρι νωρίς το απόγευμα.

«Ξαφνικά έπιασε ένα μπουρίνι στις 8:30 το βράδυ. Προκλήθηκαν φωτιές σε δύο σημεία από κομμένα κλαδιά που είχαν καθαρίσει το πρωί οι αγρότες αλλά και από τις πτώσεις των δένδρων πάνω στα της ΔΕΗ. Όλη τη νύχτα συνεργεία του δήμου, της ΔΕΗ και από το Βόλο, εθελοντές παλεύουμε να αποκαταστήσουμε τις ζημιές, να καθαρίσουμε τους δρόμους. Όμως οι ζημιές στο δίκτυο της ΔΕΗ είναι σοβαρές. Έχουμε πτώσεις σε μία ρεματιά μεγάλων δένδρων και δύσκολα θα φθάσουν εκεί τα συνεργεία. Γι αυτό εκτιμούμε ότι θα φθάσει απόγευμα για να έχει όλος ο δήμος . Μέχρι τώρα κόψαμε πάνω από 20 δένδρα και απομακρύναμε. Αν κάποιος κυκλοφορούσε τα μεσάνυχτα στο δήμο θα έβλεπε κάθε 500 μέτρα και ένα πεσμένο δένδρο. Σήμερα το πρωί πάντως ο κεντρικός άξονας είχε καθαριστεί και η συγκοινωνία γίνεται κανονικά», ανέφερε ο κ. Κοντογεωργίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση