Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Πτώση δέντρων στο Βόλο λόγω κακοκαιρίας
Πτώση δέντρων στο Βόλο λόγω κακοκαιρίας

Πτώση δέντρων στο Βόλο λόγω κακοκαιρίας

Ξεριζώθηκαν δένδρα σε περιοχές του Βόλου και της Ν. Ιωνίας, λόγω του αγέρα και της βροχής  με την Πυροσβεστική να βρίσκεται επί ποδός και να επιχειρεί από το βράδυ μέχρι κι αυτή την ώρα, σε σημεία της πόλης, όπως και και η υπηρεσία Πρασίνου του  Δήμου .

Από τα μεσάνυχτα και μετά οι Πυροσβεστική επενέβη σε τρεις περιπτώσεις για κοπές δένδρων που είχαν πέσει, ενώ και σήμερα από τις πρώτες πρωινές ώρες, οι πυροσβέστες έχουν επέμβει σε πέντε τουλάχιστον μέχρι στιγμής περιπτώσεις σε διάφορες περιοχές του Βόλου, όπως κέντρο, στα Παλιά, στις εργατικές κατοικίες, σε Ν.Ιωνία κ.α.

Δένδρο έπεσε σε αυλή νηπιαγωγείου στο Βόλο κ;ι απομακρύνθηκε από την Πυροσβεστική.

Αυτή την ώρα, οι πυροσβέστες, επιχειρούν να απομακρύνουν δένδρο που έχει πέσει κι έχει κλείσει τη Ρ. Φεραίου στο ύψος της Αντωνοπούλου, εγκλωβίζοντας αυτοκίνητα, ενώ μεγάλο κλωνάρι δέντρου έσπασε μπροστά από το Κέντρο Κοινότητας.

Από τους ισχυρούς ανέμους, λαμαρίνα πριν λίγη ώρα αποξηλώθηκε στη Ν. Ιωνία στην περιοχή της Φυτόκου και πέρασε πάνω από σπίτια και αυτοκίνητα, καταλήγοντας σε χωράφι, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει τραυματισμούς ή ζημιές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πρύτανης Π.Θ.: Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στο Πανεπιστήμιο - https://t.co/iXKftVOrKU -

  • Σεισμικές δονήσεις τα ξημερώματα στο Βόλο - https://t.co/BuOYhS2v2S -

  • Ηλικιωμένη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια - https://t.co/BiPSxHGBBn -

"Αλιεύοντας" την είδηση