Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Ψεύτικη λογίστρια “έφαγε” 1.200€ από νεαρό Βολιώτη και εξαφανίστηκε
Ψεύτικη λογίστρια “έφαγε” 1.200€ από νεαρό Βολιώτη και εξαφανίστηκε

Ψεύτικη λογίστρια “έφαγε” 1.200€ από νεαρό Βολιώτη και εξαφανίστηκε

Θύμα μιας “κατά φαντασία” λογίστριας έπεσε ένας νεαρός Βολιώτης που θέλοντας να ενταχθεί σε πρόγραμμα επιδότησης μέσω ΕΣΠΑ, απευθύνθηκε στη 49χρονη η οποία όμως του “έφαγε” 1.200€, και εξαφανίστηκε…

Ο άνδρας προσέφυγε στη δικαιοσύνη και χθες η γυναίκα δικάστηκε ερήμην, αφού θεωρείται αγνώστου διαμονής, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών με τριετή για απάτη.

Τον Σεπτέμβριο του 2015 ο 24χρονος θέλοντας να ενταχθεί σε πρόγραμμα επιδότησης νεανικής επιχειρηματικότητας απευθύνθηκε στο γραφείο της 49χρονης, που του υποσχέθηκε να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα του.

Για το λόγο αυτό του ζήτησε αρχικά 200 ευρώ για τα παράβολα, και στη συνέχεια ο νεαρός της κατέβαλλε επιπλέον 1.000€ για να προχωρήσει η υποτιθέμενη διαδικασία.

Ο καιρός περνούσε και αποτέλεσμα ο 24χρονος δεν έβλεπε και έτσι άρχισε να ανησυχεί. Κάλεσε την “λογίστρια” η οποία είχε εξαφανιστεί και μετά από λίγες ημέρες του έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο, λέγοντας ότι θα του επιστρέψει τα χρήματα.

Τα 1.200€ δεν τα ξαναείδε κάνοντας όπως είναι φυσικό καταγγελία στην αστυνομία, ενώ στην που έγινε ο νεαρός αναγνώρισε το πρόσωπο της 49χρονης σε φωτογραφία σεσημασμένων απατεώνων, αφού η γυναίκα είχε εξαπατήσει και άλλους πολίτες στον Πειραιά, απ’όπου κατάγονταν, όπως και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Σημειώνεται πως η φερόμενη ως λογίστρια μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές, και θεωρείται αγνώστου διαμονής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υψηλό ποσοστό γενετικής προδιάθεσης καρκίνου του μαστού στις γυναίκες της Θεσσαλίας - https://t.co/CavNCIaFpJ… -

  • Πανηγυρίζει ο ναός της Αγίας Βαρβάρας στην Ν. Ιωνία #ΑγίαΒαρβάρα - https://t.co/fgiLTRjO2p -

  • Ο Βόλος υποδέχεται την Παναγία Ξενιά και την Αγία Ζώνη της Παναγίας   #ΠαναγίαΞενιά - https://t.co/5Vo4oD1yE6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση