Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πρόβλημα καθημερινής ακτοπλοϊκής σύνδεσης Β. Σποράδων με το λιμάνι του Βόλου
Πρόβλημα καθημερινής ακτοπλοϊκής σύνδεσης Β. Σποράδων με το λιμάνι του Βόλου

Πρόβλημα καθημερινής ακτοπλοϊκής σύνδεσης Β. Σποράδων με το λιμάνι του Βόλου

Επιστολή προς τον υπουργό αυτιλίας και ησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, απέστειλε ο , Θοδωρής Τζούμας, αναφερόμενος στα προτα που αντιμετωπίζει το υδροπτέρυγο «ΕΡΑΤΩ» της ακτοπλοϊκής εταιρείας Aegean , που εξυπηρετεί στη γραμμή Βόλος – .

Στην με αρ.πρωτ. 13417/19.09.2021 επιστολή ο δήμαρχος επισημαίνει το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι των Βορείων Σποράδων, όσον αφορά την καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση με το λιμάνι του καθόσον το υδροπτέρυγο παρουσιάζει συχνά μηχανικές βλάβες και τα δρομολόγια μένουν ανεκτέλεστα, ταλαιπωρώντας δεκάδες .

Μάλιστα τονίζει ότι η συχνή ακύρωση των προγραμματισμένων δρομολογίων από μηχανικές βλάβες και καιρικές συνθήκες, που δεν είναι σε βαθμό απαγόρευσης απόπλου, καταδεικνύουν πως το συγκεκριμένο πλοίο δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της ακτοπλοϊκής σύνδεσης.

Παράλληλα, εν όψει της χειμερινής περιόδου και με γνώμονα την αναγκαιότητα καθημερινής μετακίνησης των κατοίκων και των τριών νησιών, ο δήμαρχος έθεσε υπόψη του υΥπουργού το πρόβλημα της καθημερινής ακτοπλοϊκής σύνδεσης με το λιμάνι του .
.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση