Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πρόβλημα καθημερινής ακτοπλοϊκής σύνδεσης Β. Σποράδων με το λιμάνι του Βόλου
Πρόβλημα καθημερινής ακτοπλοϊκής σύνδεσης Β. Σποράδων με το λιμάνι του Βόλου

Πρόβλημα καθημερινής ακτοπλοϊκής σύνδεσης Β. Σποράδων με το λιμάνι του Βόλου

Επιστολή προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, απέστειλε ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το υδροπτέρυγο «ΕΡΑΤΩ» της ακτοπλοϊκής εταιρείας Flying Dolphin, που εξυπηρετεί στη γραμμή Βόλος – Βόρειες Σποράδες.

Στην με αρ.πρωτ. 13417/19.09.2021 επιστολή ο δήμαρχος επισημαίνει το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι των Βορείων Σποράδων, όσον αφορά την καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση με το λιμάνι του καθόσον το υδροπτέρυγο παρουσιάζει συχνά μηχανικές βλάβες και τα δρομολόγια μένουν ανεκτέλεστα, ταλαιπωρώντας δεκάδες επιβάτες.

Μάλιστα τονίζει ότι η συχνή ακύρωση των προγραμματισμένων δρομολογίων από μηχανικές βλάβες και καιρικές συνθήκες, που δεν είναι σε βαθμό απαγόρευσης απόπλου, καταδεικνύουν πως το συγκεκριμένο πλοίο δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της ακτοπλοϊκής σύνδεσης.

Παράλληλα, εν όψει της χειμερινής περιόδου και με γνώμονα την αναγκαιότητα καθημερινής μετακίνησης των κατοίκων και των τριών νησιών, ο δήμαρχος έθεσε υπόψη του υΥπουργού το πρόβλημα της καθημερινής ακτοπλοϊκής σύνδεσης με το λιμάνι του Βόλου.
.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση