Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Πρωτοδικείο: Αύριο ο καθορισμός των εδρών στα νέα δημοτικά συμβούλια
Πρωτοδικείο: Αύριο ο καθορισμός των εδρών στα νέα δημοτικά συμβούλια

Πρωτοδικείο: Αύριο ο καθορισμός των εδρών στα νέα δημοτικά συμβούλια

Αύριο Τετάρτη 26 Ιουνίου θα γίνει από το του η ανακήρυξη των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων όλων των Δήμων της Μαγνησίας, και έτσι θα γίνει γνωστό πόσες έδρες θα έχει η κάθε παράταξη στα νέα δημοτικά και κοινοτικά συμβούλια που θα συγκροτηθούν την 1η Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον αύριο το πρωί σύμφωνα με τον σχεδιασμό, θα πραγματοποιηθεί σε χώρο του Πρωτοδικείου, η των ισοψηφούντων τακτικών και αναπληρωματικών συμβούλων.

Ακόμα μέχρι την Πέμπτη 27 Ιουνίου θα έχουν αποσταλεί από την αστυνομία τα ειδοποιητήρια προς τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, αφού πρώτα πραγματοποιηθεί η των ονομάτων τους, από την εταιρία που έχει αναλάβει έκδοση των αποτελεσμάτων .

Σημειώνεται πως στη Μαγνησία για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου θα λειτουργήσουν συνολικά 361 εκλογικά τμήματα για τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους, ενώ ακόμα θα συγκροτηθούν και τρία μικτά τμήματα ετεροδημοτών σε αίθουσες του 3ου Γυμνασίου .

Τονίζεται πως 370 θα είναι οι μέλη του ΔΣ Βόλου που θα απασχοληθούν ως δικαστικοί αντιπρόσωποι τόσο στη Μαγνησία, όσο και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία προτίμησης υπέβαλαν 415 και 33 ασκούμενοι, ενώ από αυτούς αίτηση εξαίρεσης από την συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, κατέθεσαν 78 άτομα.

Έτσι την Τετάρτη 3 Ιουλίου από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι ο διοργανώνει σεμινάριο σε αίθουσα του μεγάρου για τους δικαστικούς αντιπροσώπους, ανάλογο όπως στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα όταν ανοίξουν οι κάλπες στις 7 Ιουλίου.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές στο πρόγραμμα της Κυριακής (1/8) - https://t.co/KSmcLGXFWa… -

  • #καύσωνας: Με 44άρια η «άφιξη» του Αυγούστου #καύσωνας - https://t.co/GHZVaI2uo0 -

  • Φωτιά στην Αχαΐα: «Βελτιωμένη» η εικόνα στο πύρινο μέτωπο – Ο πρώτος απολογισμός - https://t.co/yIpz6Gk3UH… -

"Αλιεύοντας" την είδηση