Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πρωτιές πέτυχαν μαθητές της Μαγνησίας στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις
Πρωτιές πέτυχαν μαθητές της Μαγνησίας στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις

Πρωτιές πέτυχαν μαθητές της Μαγνησίας στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις

 

Πρωτιές πέτυχν μθητές της Μαγνησίας στις φετινές  Πανελλαδικές  εξετάσεις και ατενίζουν το μέλλον τους με αισιοδοξία και χαίρονται που θα ξεκινήσουν την φοιτητική ζωή.

Εμείς ξεχωρίσαμε τους πρώτους των πρώτων και σας τους παρουσιάζουμε.

Η Αικατερίνη Νικολαΐδου, από το 1ο ενικό αρίστευσε με 19.347 μόρια στην κατεύθυνση των Θεωρητικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών με  στόχο την Σχολή της Ψυχολογίας στη Θεσσαλονίκη.

Από το 2ο ΕΛ ο Ελευθέριος Φιλίππου συγκέντρωσε  19.207 μόρια. Στόχος του είναι η εισαγωγή του στο Τμήμα Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών, στην Πάτρα.

Η Παναγιώτου Ελένη, από το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου αρίστευσε με 19.730 μόρια, έχοντας  την καλύτερη βαθμολογία σε όλες τις δομές των ΕΠΑΛ.  Ο τομέας στον οποίο διακρίθηκε ήταν αυτός της Υγείας και της Πρόνοιας με στόχο,  την Ιατρική .

Με  19488  μόρια η μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Βόλου Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου,   ξεχώρισε σε όλο το νομό και στοχεύει στην Ψυχολογία, μια επιστήμη που επιθυμεί να τη συνδυάσει με τις Τέχνες.

Στη Νομική Αθηνών στοχεύει ο Κωνσταντίνος Γερογιάννης από το 3ο ΓΕΛ, ο οποίος κατάφερε και συγκέντρωσε 18645 μόρια.

Η Φωτεινή- Ανδριανή Κουνάρα από το ,  19043 μόρια στις πανελλαδικές εξετάσεις και στόχος της είναι το  Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στην Αθήνα.

Η Πελαγία Φλώρου από το  1ο  ΓΕΛ Νέας Ιωνίας αρίστευσε με 18.706 μόρια στην κατεύθυνση των Θεωρητικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών χωρίς να έχει προς το παρόν κατασταλάξει σε ποια σχολή επιθυμεί να περάσει.

Ο Γιώργιος Γαβριέλ Ντίνου, από  το  ΓΕΛ Ν. Αγχιάλου, με 18813 μόρια στοχεύει την εισαγωγή του στην Σχολή Ικάρων.

Η Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου από το 3ο ΓΕΛ Βόλου  συγκέντρωσε 18864 μόρια και  στοχεύει να σπουδάσει στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Ο Λεωνίδας Μπερμπέρης του 1ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας Βόλου αρίστευσε με 18.835 μόρια και έχει ως στόχο τη Σχολή της Ιατρικής Θεσσαλονίκης .

Ο Ηρακλής Στράγκας μαθητής του 1ου Γενικού Λυκείου Βόλου αρίστευσε με 18.770 μόρια   και στοχεύει στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών   Θεσσαλονίκης.

Ο μαθητής Ξενοκώστας Σπυρίδων-Παναγιώτης μαθητής του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου αρίστευσε με 19.465 μόρια στον Τομέα της Υγείας και Πρόνοιας με στόχο  τη Σχολή της Ιατρικής Θεσσαλονίκης.

Ο Χριστόφορος Βενέτης από το 2ο ΓΕΛ Βόλου   συγκέντρωσε 18877 μόρια και στόχο έχει την εισαγωγή του στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών στη Θεσσαλονίκη.

Οι στρατιωτικές σχολές, αποτελούν τον πρώτο στόχο για τον Θανάση Ντιζέ, γιο του Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας Γιώργου Ντιζέ, τελειόφοιτο του 1ου ΓΕΛ Βόλου.
Ο Θανάσης Ντιζές, συγκέντρωσε 18.303 μόρια και όπως ο ίδιος δήλωσε: “Ήταν μια δύσκολη χρονιά γιατί λόγω κορωναϊού, κάναμε τα μαθήματα από απόσταση. Μου έλειψε που δεν είχαμε φυσική παρουσία και δεν βλέπαμε τους καθηγητές και τους συμ από κοντά. Είχα πρόγραμμα και οργάνωση και προσπάθησα να μην στερηθώ κάτι. Οι εξετάσεις ήταν σχετικά εύκολες. Στόχος μου είναι οι στρατιωτικές σχολές”.

 

Ο προϊστάμενος Β'/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας 

Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Μαγνησίας  Χαράλαμπος Σταχτέας, με αφορμή τα   των Πανελλαδικών εξετάσεων  έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Σήμερα είναι η μέρα που οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων  γεύονται τους καρπούς των κόπων τους.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για  την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Η ζωή προσφέρει πολλές και ποικίλες  ευκαιρίες.

Συνεχής εγρήγορση και στόχαση βαθιά απαιτείται από όλους  που επιθυμούν να φανούν χρήσιμοι στον εαυτό τους και στην κοινωνία.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση