Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πρώτη προεραιότητα η εκπαίδευση για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων
Πρώτη προεραιότητα η εκπαίδευση για την  Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων

Πρώτη προεραιότητα η εκπαίδευση για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων

Με την αεριφερειάρχη ς και Σποράδων , συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 11-02-2016, ο νέος διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ς Σωκράτης Σαβελίδης.

Στη συνάντηση, η οποία αν και είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του κ. Σαβελίδη, συζητήθηκαν όλα εκείνα τα θέματα που αφορούν στην του ομού Μαγνησίας, με την κα. Κολυνδρίνη να τονίζει ότι η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων και η Περιφέρεια ς είχαν θέσει την στις πρώτες προτεραιότητές τους και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τα έργα που έχουν υλοποιηθεί, αλλά και το μεγάλο χρηματικό ποσό που έχει δαπανηθεί μέχρι τώρα για τις ανάγκες της εκπαίδευσης στη Μαγνησία.

Η Μαγνησίας και Σποράδων συνεχάρη τον κ. Σαβελίδη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και επεσήμανε παράλληλα ότι η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθειά του, που θα κινείται προς το συμφέρον της εκπαιδευτικής και ικής κοινότητας.

"Αλιεύοντας" την είδηση