Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΑΙΔΕΙΑ / Πρώτη προεραιότητα η εκπαίδευση για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων
Πρώτη προεραιότητα η εκπαίδευση για την  Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων

Πρώτη προεραιότητα η εκπαίδευση για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων

Με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 11-02-2016, ο νέος διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σωκράτης Σαβελίδης.

Στη συνάντηση, η οποία αν και είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του κ. Σαβελίδη, συζητήθηκαν όλα εκείνα τα θέματα που αφορούν στην του Νομού Μαγνησίας, με την κα. Κολυνδρίνη να τονίζει ότι η και Σποράδων και η Θεσσαλίας είχαν θέσει την εκπαίδευση στις πρώτες προτεραιότητές τους και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τα έργα που έχουν υλοποιηθεί, αλλά και το μεγάλο χρηματικό ποσό που έχει δαπανηθεί μέχρι τώρα για τις ανάγκες της εκπαίδευσης στη Μαγνησία.

Η Μαγνησίας και Σποράδων συνεχάρη τον κ. Σαβελίδη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και επεσήμανε παράλληλα ότι η και Σποράδων θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθειά του, που θα κινείται προς το συμφέρον της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βεβαιώσεις αμπελοκαλλιέργειας για το έτος 2021 #αμπελοκαλλιέργεια - https://t.co/MItHy3qxQP -

  • Η εκκλησία της Δημητριάδος τίμησε τον Άγιο Δημήτριο #ΆγιοςΔημήτριος - https://t.co/xfsmgRqt1H -

  • Βλάβη στο νέο #ρολόι του σιλό Βόλου #ρολόι - https://t.co/Y94faEAKiV -

"Αλιεύοντας" την είδηση