Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Προθεσμία 24 ωρών από Καμμένο στον Χαϊκάλη
Προθεσμία 24 ωρών από Καμμένο στον Χαϊκάλη

Προθεσμία 24 ωρών από Καμμένο στον Χαϊκάλη

Εξηγήσεις με στοιχεία και έγγραφα φέρεται να ζητά ο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. απο τον μέχρι πρότινος υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παύλο Χαϊκάλη, μετά την παραδοχή του τελευταίου ότι διατηρεί off shore απο το 2008 στην Κύπρο.

Η κατοχή εξωχώριας εταιρείας αποκαλύφθηκε μετά από κοινοβουλευτικών ερωτήσεων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, με πρώτο υπογράφοντα τον Λευτέρη Αυγενάκη, ήδη από τα Ιουλίου. Μετά από ένα μήνα σιωπής ο κ. Χαϊκάλης φαίνεται να αναγνώρισε χθες ότι όντως κατέχει εξωχώρια εταιρεία, η οποία, όπως ισχυρίστηκε, είναι πλέον ανενεργή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δραστηριότητα ή μή της εταιρείας δεν απαλλάσσει οποιοδήποτε κυβερνητικό στέλεχος από την υποχρέωση να την δηλώσει στο , ενώ συνιστά, προφανώς, και λόγο αποκλεισμού του απο το κυβερνητικό σχήμα.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ κ. Τ. Κουΐκ τονίζει ότι ο του Κινήματος θα καλέσει σήμερα στο γραφείο του τον κ. Χαϊκάλη και «θα του ζητήσει μέσα σε 24 ώρες να ξεδιαλύνει με έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία τα όσα δηλώνει προφορικά. Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να τα προσκομίσει για άμεσο έλεγχο στην υπηρεσία της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής και να τα παραδώσει και στον αρμόδιο Υπουργό για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη.»

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβόλια Pfizer και AstraZeneca: Ποιο παράγει τα περισσότερα αντισώματα - https://t.co/O8QPCZU24g -

  • Παγκόσμια Ημέρα κατά της Υπέρτασης - https://t.co/ltS93yyLVm -

  • Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπής δικύκλων στον Βόλο  - https://t.co/4X2okT9UHh -

"Αλιεύοντας" την είδηση