Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πρωταθλητής Ελλάδος ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ
Πρωταθλητής Ελλάδος ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ

Το πρώτο πό το 2006, κι το 19ο στην ιστορία της, κατέκτησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Οι «ι» υπερίσχυσαν του Ολυμπιακού, στο κλειστό του Αγίου Θωμά, με 3-1 (22-25, 25-22, 25-15, 25-13), στον δεύτερο αγώνα από τη σειρά των τελικών της Λίγκας του βόλεϊ και αναδείχθηκαν πρωτ Ελλάδος.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπορεί να μη ξεκίνησαν όπως ονειρεύονταν στο πρώτο σετ, και να βρέθηκαν πίσω με 0-1, αλλά, στη συνέχεια, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για να πάρουν το επόμενο και να ισοφαρίσουν σε 1-1. Κάπου εκεί η ομάδα του Ολυμπιακού έχασε την αυτο και την ψυχραιμία της, και, στα επόμενα δύο σετ ήταν σα να υπάρχει μόνο μία ομάδα στο γήπεδο.

Οι του Δημήτρη Ανδρεόπουλου υπερίσχυσαν σε όλους τους τομείς. Αγωνίστηκαν με εντυπωσιακό πάθος για τον τίτλο, και όταν το μπλοκ του Κουμεντάκη διαμόρφωσε το τελικό 3-1, οι «ι» ξέχασαν ακόμα και την πανδημία του νέου κορωνοϊού. Παίκτες, προπονητική ομάδα και κάποιοι παράγοντες έγιναν μία μεγάλη αγκαλιά προκειμένου να γιορτάσουν αυτή τη μεγάλη επιτυχία. ια κάποιους από την ομάδα αυτός ο τίτλος είχε ακόμα μεγαλύτερη αξία διότι μέχρι πριν από δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός «φλέρταρε» με τον υποβιβασμό. Κορυφαίος παίκτης τον τελικό αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Ράπτης. Μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής της επιτυχίας είναι και ο Σωτήρης Πανταλέων, ο οποίος έδωσε λύσεις σε κρίσιμα στοιχεία ενώ η « του Παναθηναϊκού» στήριξε τον σύλλογο και στις δύσκολες εποχές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση