Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πρόταση μομφής: Κόντρα Μητσοτάκη – Τσίπρα για την κακοκαιρία
Πρόταση μομφής: Κόντρα Μητσοτάκη – Τσίπρα για την κακοκαιρία

Πρόταση μομφής: Κόντρα Μητσοτάκη – Τσίπρα για την κακοκαιρία

Γιώργος Σ. Μπουρδάρς

Πρόωρη , περιορισμένης κι ελεγχόμενης έντασης, ανάμεσα σε πρωθυπουργό και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης προέκυψε απόψε στη Βουλή, με αφορμή την του υπουργού Πολιτικής Προστασίας Χρ. Στυλιανίδη, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας για την πρόταση δυσπιστίας του  κατά της κυβέρνησης.

Ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης σε αυστηρούς τόνους απέρριψε εκ νέου την κριτική που επαναδιατύπωσε ο πρόεδρος του , υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι η σημερινή κυβέρνηση, σε αντίθεση με εκείνη υπό την πρωθυπουργία του κ. Τσίπρα, αναγνωρίζει τα λάθη, ζητεί συγνώμη από τους πολίτες και προβαίνει σε διορθώσεις, όπου αυτές είναι αναγκαίες για να υπηρετούνται οι ανάγκες της ς.

Ο κ. Αλ. Τσίπρας από την πλευρά του έκρινε ότι είναι ανεπαρκή όσα είπε ο κ. Στυλιανίδης αναφορικά με τους κρατικούς χειρισμούς και τα λάθη κατά τις ώρες της σφοδρής κακοκαιρίας ειδικά στην Αττική. Και σημειώνοντας ότι αναγνώριση λαθών δεν είναι ειλικρινής αν δεν υπάρξουν και παρ αρμοδίων κυβερνητικών στελεχών, έστρεψε εκ νέου τα πυρά του πρόσω δικά στον πρωθυπουργό.

Η των δύο ανδρών, πάντως, δεν ξέφυγε απόψε σε τόνους και ένταση, γεγονός το οποίο δίνει την αίσθηση ότι αμφότεροι δείχνουν να προετοιμάζονται για μια εφ' όλης της ύλης αύριο Κυριακή, λίγο πριν από την ονομαστική ψηφοφορία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση