Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πρωταγωνίστρια η Σκιάθος στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Ρουμανίας
Πρωταγωνίστρια η Σκιάθος στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Ρουμανίας

Πρωταγωνίστρια η Σκιάθος στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Ρουμανίας

Στ μεγλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Ρουμανίας, πρωταγωνιστεί η Σκιάθος, με αφιερώματα και απευθείας συνδέσεις.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ταξίδι εξοικείωσης Ρουμάνων δημοσιογράφων που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ για τη Σκιάθο, με τη συμμετοχή των πέντε μεγαλύτερων τηλεοπτικών καναλιών της Ρουμανίας: Antenna1, Antenna2, Antenna3, RomaniaTv, Kanal D.

Οι έφτασαν στη Σκιάθο για ένα “γνωριμίας” με το νησί, που περιλαμβάνει τον γύρο του νησιού, επισκέψεις σε σημαντικά τοπόσημα όπως Μπούρτζι, Πλάκες κ.ά.

Το πρωί του Σαββάτου στις 4 Ιουλίου σε απευθείας σύνδεση έγινε παρουσίαση του προορισμού, από τον δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, την αντιπεριφερειάρχη ς και Βόρειων Σποράδων Δωροθέα και τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Αλέξανδρο Ευσταθίου.

Στις δηλώσεις τους εκτός από την αναφορά στη μοναδική ομορφιά του νησιού δόθηκε έμφαση πως η Σκιάθος είναι ανάμεσα στα με τον υψηλότατο δείκτη ετοιμότητας και αντιμετώπισης της πανδημίας, με το Κέντρο Υγείας να είναι στελεχωμένο περισσότερο από ποτέ, εξοπλισμένο με μοριακό αναλυτή και κάψουλα, με κινητές μονάδες ς, με ένα απόλυτα μελετημένο σχέδιο από την πολιτική προστασία, τονίζοντας πως οι επισκέπτες θα έχουν ευχάριστες και ασφαλείς διακοπές.

Τέλος ο δήμαρχος Σκιάθου ευχαρίστησε τον Νίκο Χρυσόπουλο και τα Lichas Travel & Tourism και Aero Travel για την διοργάνωση του ταξιδιού.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση