Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πρωταγωνίστρια η Σκιάθος στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Ρουμανίας
Πρωταγωνίστρια η Σκιάθος στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Ρουμανίας

Πρωταγωνίστρια η Σκιάθος στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Ρουμανίας

Στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της ς, πρωταγωνιστεί η , με αφιερώματα και απευθείας συνδέσεις.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ταξίδι εξοικείωσης Ρουμάνων δημοσιογράφων που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ για τη Σκιάθο, με τη συμμετοχή των πέντε μεγαλύτερων τηλεοπτικών καναλιών της ς: Antenna1, Antenna2, Antenna3, RomaniaTv, Kanal D.

Οι δημοσιογράφοι έφτασαν στη Σκιάθο για ένα πρόγραμμα “γνωριμίας” με το νησί, που περιλαμβάνει τον γύρο του νησιού, επισκέψεις σε σημαντικά τοπόσημα όπως Μπούρτζι, Πλάκες κ.ά.

Το πρωί του Σαββάτου στις 4 Ιουλίου σε απευθείας σύνδεση έγινε παρουσίαση του προορισμού, από τον δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Βόρειων Σποράδων Δωροθέα και τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Αλέξανδρο Ευσταθίου.

Στις δηλώσεις τους εκτός από την στη μοναδική του νησιού δόθηκε έμφαση πως η είναι ανάμεσα στα νησιά με τον υψηλότατο δείκτη ετοιμότητας και αντιμετώπισης της πανδημίας, με το Κέντρο Υγείας να είναι στελεχωμένο περισσότερο από ποτέ, εξοπλισμένο με μοριακό αναλυτή και κάψουλα, με κινητές μονάδες ς, με ένα απόλυτα μελετημένο σχέδιο από την προστασία, τονίζοντας πως οι επισκέπτες θα έχουν ευχάριστες και ασφαλείς .

Τέλος ο δήμαρχος Σκιάθου ευχαρίστησε τον Νίκο Χρυσόπουλο και τα ταξιδιωτικά γραφεία Lichas Club Travel & Tourism και Aero Travel για την διοργάνωση του ταξιδιού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση