Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πρόστιμα σε παράνομα σταθμευμένα δίκυκλα
Πρόστιμα σε παράνομα σταθμευμένα δίκυκλα

Πρόστιμα σε παράνομα σταθμευμένα δίκυκλα

Ξεκίνησαν σήμερα οι σε Δημητριάδος, Ιάσονος και στο της πόλης για τα παράνομα σταθμευμένα δίκυκλα, ενώ επιβλήθηκαν κλήσεις από τη Δημοτική Αστυνομία και την ερχόμενη εβδομάδα βγαίνει στο δρόμο ο για να τα απομακρύνει.

Στους ελέγχους παρών ήταν ο δήμαρχος Αχ. Μπέος , ο οποίος δήλωσε: «Από σήμερα Παρασκευή η Δημοτική Αστυνομία ξεκίνησε να κόβει κλήσεις σε όλα τα μηχανάκια που κάνουν κατάληψη στα πεζοδρόμια και είναι παράνομα σταθμευμένα.

Είναι αδιανόητη αυτή η κατάσταση, ειδικά όταν αυτή την στιγμή υπάρχουν στο κέντρο 20 τουλάχιστον σημεία, ειδικά διαμορφωμένα για στάθμευση δικύκλων και ποδηλάτων κι είναι ντροπή για εκείνους που δεν συμμορφώνονται και δεν συμβάλλουν στην αλλαγή της εικόνας και της ομαλο της λειτουργίας της πόλης.

Ζητώ λοιπόν από όλους να συμβάλλουν ώστε να γίνει λειτουργική αυτή η πόλη για όλους τους , ΑμεΑ, μικρά παιδιά, ηλικιωμένους κ.λπ.»

Όπως εξήγησε ο Αχ. Μπέος σήμερα και αύριο θα κοπούν μόνο κλήσεις, ενώ από εβδομάδα, ο Δήμος που ήρθε σε και υπόγραψε σύμβαση με εταιρεία η οποία έχει ιδιόκτητο χώρο ς και γερανό και όσοι δεν συμμορφωθούν τότε κακό του κεφαλιού τους.

«Πλέον η πόλη αλλάζει είτε μερικοί το θέλουν είτε όχι. Και θέλω να στείλω ένα μήνυμα: η πόλη ομορφαίνει, δεν είναι κακό να περπατήσουμε 100 όλοι μας, ξεκινώντας από εμένα τον ίδιο. Άρα αυτό που βλέπουμε αυτή την στιγμή εδώ ( Κουμουνδούρου με Ιάσονος) είναι ντροπή. Από πού να περάσει ένας ηλικιωμένος, ένα παιδάκι, ένα καροτσάκι; Πέστε μου. Ζητάω την συνδρομή όλων ώστε να περάσουμε το μήνυμα και θέλω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα αυτό το χάλι θα σταματήσει”.

Για την πορεία του προγράμματος πόρτα – πόρτα ο κ. Μπέος είπε: “Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Πάντως παραμένει η απόφαση μας σε Δημητριάδος και Ιάσονος να μην υπάρχουν και ίσως κάνουμε και μία επέκταση του μέτρου από το νέο χρόνο και σε άλλους δρόμους της πόλης”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση