Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Πρόστιμα επιβάλλονται στο Βόλο για μη τσιπαρισμένα σκυλιά
Πρόστιμα επιβάλλονται στο Βόλο για μη τσιπαρισμένα σκυλιά

Πρόστιμα επιβάλλονται στο Βόλο για μη τσιπαρισμένα σκυλιά

Δύο 400 ευρώ έκαστο επέβαλε η Βόλου σε ισάριθμους ιδιοκτήτες σκύλων χθες και προχθές διότι διαπιστώθηκε ότι τα τους που τα είχαν στο του Αγίου Κωνσταντίνου ήταν μεγαλόσωμα κι επιθετικά.

Εν τω μεταξύ η ενημέρωση στις δημοτικές ενότητες συνεχίζεται ώστε οι κάτοχοι σκύλων να προχωρήσουν στο τσιπάρισμά τους γιατί σε διαφορετική περίπτωση εάν υποπέσουν σε έλεγχο και διαπιστωθεί το αντίθετο τότε θα τους επιβληθεί το των 300 ευρώ.

Σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο Νατάσσα Μορφογιάννη, οι έλεγχοι ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν και πέρα από τα υπάρχοντα σκάνερ έχουν παραγγελθεί άλλα δύο ώστε να είναι συνολικά πέντε και οι έλεγχοι να διευρυνθούν.

Η ίδια είπε επίσης πως τα μεγαλόσωμα και επιθετικά θα πρέπει να φορούν φίμωτρο, ενώ θα επιβάλλονται στους ιδιοκτήτες όταν δεν μαζεύουν τα περιττώματα των σκύλων τους που αφοδεύουν δημοσίως.

«Στόχος μας δεν είναι να είμαστε τιμωρητικοί, αλλά να βάλουμε μια τάξη στην πόλη» επισήμανε η αντιδήμαρχος.

Τέλος σημείωσε ότι διερευνάται αν θα πρέπει να κάνει και η Αστυνομία ελέγχους και εάν αυτό ισχύει ένα σκάνερ θα δοθεί και στην συγκεκριμένη Υπηρεσία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τραγωδία στο #Πουρί: 62χρονος καταπλακώθηκε από αγροτικό παρουσία του ανήλικου γιού του - https://t.co/icYkVitCwl… -

  • Η ΕΕ βοηθά Ιταλία, Ελλάδα, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία στη μάχη κατά των καταστροφικών πυρκαγιών  … - https://t.co/ruVYMyonqA -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Οκάν Σουλεϊμάν #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/6Ty1DpL4MY -

"Αλιεύοντας" την είδηση