Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πρόστιμα από τη Δημοτική Αστυνομία για μη τσιπαρισμένα σκυλιά
Πρόστιμα από τη Δημοτική Αστυνομία για μη τσιπαρισμένα σκυλιά

Πρόστιμα από τη Δημοτική Αστυνομία για μη τσιπαρισμένα σκυλιά

Τρία για μη τσιπαρισμένα βεβαίωσε η δημοτική Βόλου την περασμένη εβδομάδα.

Εν τω μεταξύ, πολλοί δημότες να προσφύγουν είτε σε ιδιώτες κτηνιάτρους ή και στο δήμο, από τη στιγμή που πληρούν συγκεκριμένα οικονομικά κριτήρια.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας ατάσσα Μορφογιάννη ο δήμος είχε τσιπάρει περίπου 700 μέχρι το τέλος Αυγούστου και μετά τους ελέγχους έχει αιτήματα για άλλα τόσα.

Η ίδια τόνισε ότι ο δήμος δεν παίζει το ρόλο του κακού, αλλά το πρόβλημα είναι μεγάλο, ειδικά επειδή πολλοί πολίτες εγκαταλείπουν τα οικόσιτα τους και πρόσθεσε: “Την περασμένη εβδομάδα βρήκαμε ένα και το επιστρέψαμε στον κάτοχό του. Βέβαια αυτός μας είπε ότι μπορείτε να το κρατήσετε αφού έφυγε. Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά. Το πρόβλημα όμως είναι μεγάλο. Εμείς δεν μπορούμε να μπούμε στα α και να ελέγξουμε. Οι για σκυλιά που δεν έχουν σωστή μεταχείριση από τους ιδιοκτήτες τους μέσα στα α είναι από φιλόζωους. Την περασμένη εβδομάδα στη . Ιωνία εντοπίσαμε ένα τέτοιο σκυλί που ήταν υποσιτισμένο κ.λπ. Έλεγχο θέλουμε να κάνουμε, να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση και να συμβιώσουμε όλοι αρμονικά στην πόλη”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση