Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Πρόστιμα από τη Δημοτική Αστυνομία για μη τσιπαρισμένα σκυλιά
Πρόστιμα από τη Δημοτική Αστυνομία για μη τσιπαρισμένα σκυλιά

Πρόστιμα από τη Δημοτική Αστυνομία για μη τσιπαρισμένα σκυλιά

Τρία για βεβαίωσε η δημοτική Βόλου την περασμένη εβδομάδα.

Εν τω μεταξύ, πολλοί δημότες να προσφύγουν είτε σε ιδιώτες κτηνιάτρους ή και στο δήμο, από τη στιγμή που πληρούν συγκεκριμένα οικονομικά .

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Νατάσσα Μορφογιάννη ο δήμος είχε τσιπάρει περίπου 700 σκυλιά μέχρι το τέλος Αυγούστου και μετά τους ελέγχους έχει αιτήματα για άλλα τόσα.

Η ίδια τόνισε ότι ο δήμος δεν παίζει το ρόλο του κακού, αλλά το πρόβλημα είναι μεγάλο, ειδικά επειδή πολλοί πολίτες εγκαταλείπουν τα οικόσιτα ζώα τους και πρόσθεσε: “Την περασμένη εβδομάδα βρήκαμε ένα και το επιστρέψαμε στον κάτοχό του. Βέβαια αυτός μας είπε ότι μπορείτε να το κρατήσετε αφού έφυγε. Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά. Το πρόβλημα όμως είναι μεγάλο. Εμείς δεν μπορούμε να μπούμε στα και να ελέγξουμε. Οι για σκυλιά που δεν έχουν σωστή μεταχείριση από τους ιδιοκτήτες τους μέσα στα είναι από φιλόζωους. Την περασμένη εβδομάδα στη . Ιωνία εντοπίσαμε ένα τέτοιο σκυλί που ήταν υποσιτισμένο κ.λπ. Έλεγχο θέλουμε να κάνουμε, να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση και να συμβιώσουμε όλοι αρμονικά στην πόλη”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση