Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Προσωρινή ολική διακοπή της κυκλοφορίας της οδού Λαμπράκη
Προσωρινή ολική διακοπή της κυκλοφορίας της οδού Λαμπράκη

Προσωρινή ολική διακοπή της κυκλοφορίας της οδού Λαμπράκη

Με του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αποφασίστηκε η προσωρινή ολική διακοπή της κυκλοφορίας της οδού Λαμπράκη, από τη συμβολή της με την οδό Ζάχου έως την οδό Παπακυριαζή της οδού Σέκερη από τη συμβολή της με την οδό Ζάχου έως την οδό Λαμπράκη,καθώς και της οδού Σαρανταπόρου από τη συμβολή της με τη οδό Ζάχου έως και την οδό Λαμπράκη, όπου και διακόπτεται, από 26/03/, ημέρα Δευτέρα έως 13/04/ ημέρα Παρασκευή και καθόλο το 24ωρο, λόγω εργασιών κυκλικού κόμβου, με την προϋπόθεση των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας» και «ς Αργίας».

Η κίνηση των οχημάτων κατά την εκτέλεση του έργου θα διεξάγεται ως ακολούθως:

Κατεύθυνση οχημάτων από Βόλο προς Λάρισα

Τα που κινούνται στην οδό Λαμπράκη στο ρεύμα εξόδου, θα ακολουθούν δεξιά την εκτροπή μέσω των οδών Λαμπράκη – Παπακυριαζή – Σαρανταπόρου – Λαχανά – Σουλίου – Λαμπράκη.

Η διαδρομή Παπακυριαζή – Σαρανταπόρου – Λαχανά – Σουλίου – Λαμπράκη, θα λειτουργεί ως μονόδρομος με προτεραιότητα έναντι των καθέτων οδών. Θααπαγορεύεται αμφίπλευρα η στάση και η στάθμευση σε όλο το μήκος της διαδρομής.

Κατεύθυνση από Λάρισα προς κέντρο Βόλου (μέσω οδού Λαρίσης)

Τα που κινούνται επί της οδού Λαρίσης στο ρεύμα εισόδου προς Βόλο, θα οδηγούνται σε παράκαμψη δεξιά μέσω της οδού Ζάχου αμέσως μετά από την διασταύρωση της οδού Λαρίσης με την οδό Αθηνών (γέφυρα Κραυσίδωνα) στη συνέχεια θα χρησιμοποιούν την οδό Ζάχου και έπειτα την οδό Αλμυρού για να προσεγγίσουν το κέντρο του Βόλου.

Η διαδρομή Ζάχου – Αλμυρού θα λειτουργεί ως μονόδρομος με προτεραιότητα έναντι των καθέτων οδών. Θα απαγορεύεται αμφίπλευρα η στάση και η στάθμευση σε όλο το μήκος της διαδρομής.

Κατεύθυνση από . Παγασές προς κέντρο Βόλου (μέσω οδών Αθηνών Σέκερη)

Τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Αθηνών και στη συνέχεια επί της οδού Σέκερη θα οδηγούνται σε παράκαμψη δεξιά μέσω της οδού Ζάχου και στη συνέχεια μέσω της οδού Αλμυρού θα μπορούν να προσεγγίσουν το κέντρο του Βόλου.

Ο ανάδοχος των εργασιών οφείλει σε όλη τη διάρκεια της εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων να τοποθετεί και συντηρεί σύμφωνα με την ισχύουσα ομοθεσία τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και , προσωρινά στηθαία ασφαλείας, καθώς και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη του η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

Η ισχύς της παρούσας Απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, σε συνεργασία με το Τ.Τ. Βόλου, που επιφορτίζεται με την εφαρμογή της παρούσας, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) «Περί κυρώσεως του », όπως τροποποιήθηκε με τον Ν. 3542/2007 (Α-50).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση