Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Πρόσληψη 8μηνητών αποφασίζει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ
Πρόσληψη 8μηνητών αποφασίζει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Πρόσληψη 8μηνητών αποφασίζει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 8μηνης διάρκειας, θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ, κατα την αυριανή του συνεδρίαση, στις 12.30 το μεσημέρι.

Επίσης το Δ.Σ. θα λάβει απόφαση για την ένσταση που κατέθεσε ο διευθυντής λειτουργίας και συντήρησης υποδομών, περί πειθαρχικής ποινής, αλλά και ενημέρωση μετά από εξώδικη όχληση προς τη ΔΕΥΑΜΒ της ΟΛΒ ΑΕ περί συμψηφισμού οφειλών και των δύο πλευρών.

Ακόμη, θα γίνει ανάκληση απόφασης του Δ.Σ. περί έγκρισης τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διενέργειας δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια υδρομέτρων», προϋπολογισμού 79.984 €, πλέον ΦΠΑ και θα ληφθεί απόφαση για την ένσταση του αναδόχου για το χρηματοδοτούμενο έργο: «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Ιωλκού Δ. Βόλου».

Στα υπόλοιπα θέματα περιλαμβάνονται η έγκριση προκαταβολής 5% για το έργο: «ενίσχυση Εξωτερικού Υδραγωγείου – Μεταφοράς Πηγαίων Νερών Ορεινού Όγκου Πηλίου», να εγκρίνει την παράταση προθεσμία περαίωσης και να εγκρίνει την εργασία αποκατάσταση τομών σε δίκτυα ύδρευσης της ΔΕΥΑΜΒ με απευθείας ανάθεση, προϋπολογισμού 2.610 €, πλέον ΦΠΑ.
Τέλος, θα γίνει ενημέρωση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ για τη δυνατότητα εξυπηρέτησης νέων καταναλωτών άρδευσης στις περιοχές Αϊδινίου, Μικροθηβών, Διμηνίου και Σέσκλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη ατόμων στον Βόλο για διακίνηση ναρκωτικών #διακίνησηναρκωτικών - https://t.co/EBJ5H3V1AE -

  • Εμβολιασμός: Ανοίγει απόψε η πλατφόρμα για την 3η δόση στους 3 μήνες #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/NPSQgZQWDC -

  • #φωτιά σε βανάκι στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #φωτιά - https://t.co/amsEm2bbVU -

"Αλιεύοντας" την είδηση