Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Προσλήψεις επτά μαθητευόμενων ΕΠΑΣ – ΟΑΕΔ από τη ΔΕΥΑΜΒ
Προσλήψεις επτά μαθητευόμενων ΕΠΑΣ – ΟΑΕΔ από τη ΔΕΥΑΜΒ

Προσλήψεις επτά μαθητευόμενων ΕΠΑΣ – ΟΑΕΔ από τη ΔΕΥΑΜΒ

Επτά ευόμε πό ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ θ προσλάβει για το νέο σχολικό έτος (2019-2020) η , μετά την ολοκλήρωση της ένταξης της δημοτικής επιχείρησης σε αυτές που εφαρμόζουν προγράμματα είας.

Ειδικότερα το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ ενέκρινε δύο θέσεις στελέχους μηχανογραφημένου λογιστηρίου φοροτεχνικού γραφή ή υπαλλήλων διοικητικών καθηκόντων από το ΙΕΚ του Δήμου Βόλου ή την , δύο θέσεις τεχνιτών Ηλεκτρολογικών εργασιών από την , και από μία θέση υπαλλήλου διοικητικών καθηκόντων από την ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, μία θέση τεχνίτη μηχανών και συστημάτων αυτοκινήτου από την ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, μία θέση τεχνικού εφαρμογών πληροφορικής ή τεχνικού δικτύων – τηλεπικοινωνιών, από το ΙΕΚ του Δήμου Βόλου.

Ακόμα εγκρίθηκε η επέκταση της σύμβασης που έχει με την ιδιωτική επιχείρηση παροχής ς, που έχει αναλάβει τη διανομή των λογαριασμών ύδρευσης κατά 6%.

Πιο συγκεκριμένα, για το 2019 ο προϋπολογισμός της Επιχείρησης θα επιβαρυνθεί με 15.714 ευρώ και για το 2020 με 3.771.36 ευρώ.

Επίσης έγινε αποδεκτό το πρακτικό του διαγωνισμού για την ασφάλιση των εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑΜΒ, στην εταιρεία « ασφαλιστική» με το ποσό των 18.516 ευρώ.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση