Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Προσλήψεις επτά μαθητευόμενων ΕΠΑΣ – ΟΑΕΔ από τη ΔΕΥΑΜΒ
Προσλήψεις επτά μαθητευόμενων ΕΠΑΣ – ΟΑΕΔ από τη ΔΕΥΑΜΒ

Προσλήψεις επτά μαθητευόμενων ΕΠΑΣ – ΟΑΕΔ από τη ΔΕΥΑΜΒ

Επτά μαθητευόμενους από ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ θα προσλάβει για το νέο σχολικό έτος (2019-2020) η ΔΕΥΑΜΒ, μετά την ολοκλήρωση της ένταξης της δημοτικής επιχείρησης σε αυτές που εφαρμόζουν προγράμματα μαθητείας.

Ειδικότερα το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ ενέκρινε δύο θέσεις στελέχους μηχανογραφημένου λογιστηρίου φοροτεχνικού γραφή ή υπαλλήλων διοικητικών καθηκόντων από το ΙΕΚ του Δήμου Βόλου ή την ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, δύο θέσεις τεχνιτών Ηλεκτρολογικών εργασιών από την ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, και από μία θέση υπαλλήλου διοικητικών καθηκόντων από την ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, μία θέση τεχνίτη μηχανών και συστημάτων αυτοκινήτου από την ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, μία θέση τεχνικού εφαρμογών πληροφορικής ή τεχνικού δικτύων – τηλεπικοινωνιών, από το ΙΕΚ του Δήμου Βόλου.

Ακόμα εγκρίθηκε η επέκταση της σύμβασης που έχει με την ιδιωτική επιχείρηση παροχής ασφάλειας, που έχει αναλάβει τη διανομή των λογαριασμών ύδρευσης κατά 6%.

Πιο συγκεκριμένα, για το 2019 ο προϋπολογισμός της Επιχείρησης θα επιβαρυνθεί με 15.714 ευρώ και για το 2020 με 3.771.36 ευρώ.

Επίσης έγινε αποδεκτό το πρακτικό του διαγωνισμού για την ασφάλιση των εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑΜΒ, στην εταιρεία «Ευρώπη ασφαλιστική» με το ποσό των 18.516 ευρώ.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εικοσιπέντε παραβάσεις στη Μαγνησία - https://t.co/TFYvdMpXLf -

  • Δηλώσεις ζημίας από αγρότες στον ΕΛΓΑ - https://t.co/dpvNarBu58 -

  • Θεματικές διαδικτυακές ξεναγήσεις στους αρχαιολογικούς χώρους της Μαγνησίας - https://t.co/JvZwjTFX3B -

"Αλιεύοντας" την είδηση