Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Προσλήψεις επτά μαθητευόμενων ΕΠΑΣ – ΟΑΕΔ από τη ΔΕΥΑΜΒ
Προσλήψεις επτά μαθητευόμενων ΕΠΑΣ – ΟΑΕΔ από τη ΔΕΥΑΜΒ

Προσλήψεις επτά μαθητευόμενων ΕΠΑΣ – ΟΑΕΔ από τη ΔΕΥΑΜΒ

Επτά μαθητευόμενους από ΕΠΑΣ του θα προσλάβει για το νέο σχολικό έτος (2019-2020) η ΔΕΥΑΜΒ, μετά την ολοκλήρωση της ένταξης της δημοτικής επιχείρησης σε αυτές που εφαρμόζουν προγράμματα μαθητείας.

Ειδικότερα το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ ενέκρινε δύο θέσεις στελέχους μηχανογραφημένου λογιστηρίου φοροτεχνικού γραφή ή υπαλλήλων διοικητικών καθηκόντων από το ΙΕΚ του Δήμου Βόλου ή την ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, δύο θέσεις τεχνιτών Ηλεκτρολογικών εργασιών από την ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, και από μία θέση υπαλλήλου διοικητικών καθηκόντων από την ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, μία θέση τεχνίτη μηχανών και συστημάτων αυτοκινήτου από την ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, μία θέση τεχνικού εφαρμογών πληροφορικής ή τεχνικού δικτύων – τηλεπικοινωνιών, από το ΙΕΚ του Δήμου Βόλου.

Ακόμα εγκρίθηκε η επέκταση της σύμβασης που έχει με την ιδιωτική επιχείρηση παροχής ασφάλειας, που έχει αναλάβει τη των λογαριασμών ύδρευσης κατά 6%.

Πιο συγκεκριμένα, για το 2019 ο της Επιχείρησης θα επιβαρυνθεί με 15.714 και για το 2020 με 3.771.36 ευρώ.

Επίσης έγινε αποδεκτό το πρακτικό του διαγωνισμού για την ασφάλιση των εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑΜΒ, στην εταιρεία « ασφαλιστική» με το ποσό των 18.516 ευρώ.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Γυρίσματα νέας διεθνούς παραγωγής #Castaways στο #Πήλιο #BBC #Paramount #Πήλιο - https://t.co/Ajs2TM2Csw -

  • Κατασχέθηκαν πάνω από 6,5 κιλά κάνναβης στο Βόλο #ακατέργαστηκάνναβη #Βόλος - https://t.co/puHmjj9imR -

  • Τις πύλες του άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε #ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ #ΜουσείοΤύπου - https://t.co/LQTb610vuR -

"Αλιεύοντας" την είδηση