Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Προσφορά της ΕΒΟΛ στη ΔΑΜ
Προσφορά της ΕΒΟΛ στη ΔΑΜ

Προσφορά της ΕΒΟΛ στη ΔΑΜ

Όχημα 4*4 θα δωρηθεί στο αστυνομικό τμήμα Ρήγα Φεραίου

Ο Α.Σ. και η Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ παρέδωσαν 220 δέματα με γαλακτοκομικά προϊόντα στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, προκειμένου να δοθούν στους υπηρετούντες αστυνομικούς.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος του ΑΣ Νικήτας Πρίντζος, είναι ένα μικρό δείγμα αγάπης, τις άγιες τούτες ημέρες, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και ανταπόδοσης για τις που προσφέρουν σε όλους εμάς οι αστυνομικοί της Μαγνησίας, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να ζούμε με στην όμορφη αυτή περιοχή της πατρίδας μας.

Ακόμη περισσότερο όμως ο κ. Πρίντζος προέβη σε μία ακόμη σημαντική ανακοίνωση, αναφέροντας ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο ΑΣ Βόλου και η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ θα χορηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα Ρήγα Φεραίου ένα αυτοκίνητο 4Χ4 μεγάλου κυβισμού, προκειμένου να βοηθήσει τους αστυνομικούς του τμήματος να ενεργούν στην ευρύτερη περιοχή αρμοδιότητάς του, στην οποία περιλαμβάνονται και ορεινά χωριά με αρκετά δύσκολη .

Όλα τα ανωτέρω έλαβαν χώρα κατά την επίσκεψη στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας του προέδρου Νικήτα Πρίντζου, του αντιπροέδρου Στέφανου Διακομή, του γεν. διευθυντή Νικόλαο Μπατζιάκα και του διευθυντή  Αντώνιου Μανωλάκη το μεσημέρι της Τετάρτης, όπου τους υποδέχθηκε και τους ευχαρίστησε κλιμάκιο αστυνομικών με επικεφαλής τον αναπληρωτή διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας Βασίλειο Καραϊσκο.

Κατά τη διάρκεια της ως άνω επίσκεψης ανταλλάχθησαν ευχές για την καινούρια χρονιά, ξεναγήθηκε το κλιμάκιο της ΕΒΟΛ στο της και έγινε μία πλήρης ενημέρωση για το έργο της Διεύθυνσης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Self – test: Νέα πραγματικότητα για χιλιάδες εργαζόμενους σε λιανεμπόριο, σούπερ μάρκετ, εστίαση, Δημόσιο… - https://t.co/yiz3yHMyYu -

  • Συνάντηση και με Ερντογάν θα έχει ο Ν. Δένδιας #ΝίκοςΔένδιας - https://t.co/a6YS6UgKyp -

  • Τα Βραβεία και οι Έπαινοι του διαγωνισμού φωτογραφίας, με τη συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων… - https://t.co/2AbCOHgKfY -

"Αλιεύοντας" την είδηση