Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προσφορά αγάπης από την ενορία του Bielefeld στην Μητρόπολη Δημητριάδος& Αλμυρού
Προσφορά αγάπης από την ενορία του Bielefeld στην Μητρόπολη Δημητριάδος& Αλμυρού

Προσφορά αγάπης από την ενορία του Bielefeld στην Μητρόπολη Δημητριάδος& Αλμυρού

Γι ακόμα μία χρονιά η Ελληνορθόδοξη του Αγίου Αποστόλου Παύλου Bielefeld, της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας, εξέφρασε την αλληλεγγύη και συάστασή της στο φιλανθρωπικό έργο της Τοπικής Εκκλησίας, για την ενίσχυση και προστασία, λόγω της σοβούσης οικονομικής κρίσης, των εμπερίστατων αδελφών .

Με πρωτοβουλία του προϊσταμένου της ς, πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου π. Δημητρίου Τσόμπρα, συγκεντρώθηκαν , συνολικού βάρους 4,5 τόνων, τα οποία παραδόθηκαν σήμερα στην Τοπική Εκκλησία.

Ο Ποιμενάρχης κ. , ευχαρίστησε συγκινημένος τον π. Δημήτριο για την πρωτοβουλία αγάπης του ιδίου και των ενοριτών του και επεσήμανε την ευαισθησία των ομογενών αδελφών, που ουδέποτε λησμόνησαν την πατρίδα και τα προτα που αντιμετωπίζει ο λαός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη των τροφίμων συνέβαλαν και τα παιδιά του κατηχητικού σχολείου της ενορίας, αλλά και γερμανοί , που επιδεικνύουν συναντίληψη και αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους συμ μας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση