Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Προσφορά αγάπης από την ενορία του Bielefeld στην Μητρόπολη Δημητριάδος& Αλμυρού
Προσφορά αγάπης από την ενορία του Bielefeld στην Μητρόπολη Δημητριάδος& Αλμυρού

Προσφορά αγάπης από την ενορία του Bielefeld στην Μητρόπολη Δημητριάδος& Αλμυρού

Για ακόμα μία χρονιά η Ελληνορθόδοξη του Αγίου Παύλου Bielefeld, της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας, εξέφρασε την αλληλεγγύη και συμπαράστασή της στο φιλανθρωπικό της Τοπικής Εκκλησίας, για την ενίσχυση και , λόγω της σοβούσης οικονομικής κρίσης, των εμπερίστατων αδελφών .

Με πρωτοβουλία του προϊσταμένου της ενορίας, πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου π. Δημητρίου Τσόμπρα, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, συνολικού βάρους 4,5 τόνων, τα οποία παραδόθηκαν σήμερα στην Τοπική Εκκλησία.

Ο Ποιμενάρχης κ. , ευχαρίστησε συγκινημένος τον π. Δημήτριο για την πρωτοβουλία αγάπης του ιδίου και των ενοριτών του και επεσήμανε την ευαισθησία των ομογενών αδελφών, που ουδέποτε λησμόνησαν την πατρίδα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκέντρωση των τροφίμων συνέβαλαν και τα παιδιά του κατηχητικού σχολείου της ενορίας, αλλά και γερμανοί πολίτες, που επιδεικνύουν συναντίληψη και αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και εκδρομέων σε δασικές περιοχές της #ΠΕΜΣ #ΠΕΜΣ - https://t.co/Z1GvKY2EnK -

  • Πληρώνονται οι σιτοπαραγωγοί από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου - https://t.co/aNQkyfrPPV… -

  • Λειτουργούσε δυνατά τη μουσική μπαρ στη Ν. Αγχίαλο #ΝΑγχίαλος - https://t.co/4DyjZ1BDmw -

"Αλιεύοντας" την είδηση