Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προσφορά αγάπης από την ενορία του Bielefeld στην Μητρόπολη Δημητριάδος& Αλμυρού
Προσφορά αγάπης από την ενορία του Bielefeld στην Μητρόπολη Δημητριάδος& Αλμυρού

Προσφορά αγάπης από την ενορία του Bielefeld στην Μητρόπολη Δημητριάδος& Αλμυρού

Για ακόμα μία χρονιά η Ελληνορθόδοξη του Αγίου Παύλου Bielefeld, της Ιεράς Μητροπόλεως ς, εξέφρασε την αλληλεγγύη και συάστασή της στο φιλανθρωπικό έργο της Τοπικής Εκκλησίας, για την ενίσχυση και προστασία, λόγω της σοβούσης οικονομικής ς, των εμπερίστατων αδελφών .

Με πρωτοβουλία του προϊσταμένου της ς, πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου π. Δημητρίου Τσόμπρα, συγκεντρώθηκαν , συνολικού βάρους 4,5 τόνων, τα οποία παραδόθηκαν σήμερα στην Τοπική Εκκλησία.

Ο Ποιμενάρχης κ. Ιγνάτιος, ευχαρίστησε συγκινημένος τον π. Δημήτριο για την πρωτοβουλία αγάπης του ιδίου και των ενοριτών του και επεσήμανε την ευαισθησία των ομογενών αδελφών, που ουδέποτε λησμόνησαν την πατρίδα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη των τροφίμων συνέβαλαν και τα του κατηχητικού υ της ενορίας, αλλά και γερμανοί πολίτες, που επιδεικνύουν συναντίληψη και αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας.

"Αλιεύοντας" την είδηση