Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στη Θήβα οι πρόσφυγες μετά το Αερινό
Στη Θήβα οι πρόσφυγες μετά το  Αερινό

Στη Θήβα οι πρόσφυγες μετά το Αερινό

Σε εγκαταλειμμένο εργοστάσιο στην περιοχή της Θήβας μεταφέρθηκαν οι 249 πρόσφυγες, που από το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκαν στο και αρνήθηκαν να διανυκτερεύσουν στις σκηνές του κέντρου προσωρινής φιλοξενία τους, που στήθηκε στο Δήμου Ρήγα Φεραίου, δίπλα από την ΠΑΘΕ.

Οι πρόσφυγες, οι μισοί από τους οποίους ήταν παιδιά, διανυκτέρευσαν τελικά στα που τους είχαν μεταφέρει και, σε συνεννόηση με το υπουργείο, στις 12 σήμερα το μεσημέρι, αναχώρησαν ξανά για να μεταφερθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε παλιό εργοστάσιο στην περιοχή της Θήβας.

Οι έφτασαν στο χθες το απόγευμα, αρνήθηκαν να διανυκτερεύσουν σε σκηνές, οι περισσότεροι έφυγαν από το κέντρο και περπατώντας έφτασαν στον κόμβο του Αερινού με την ΠΑΘΕ, στο προς Αθήνα, όπου τους σταμάτησε η Αστυνομία.

Τελικά, πείστηκαν να διανυκτερεύσουν σε λεωφορεία, σήμερα το πρωί πήραν πρωινό (γάλα και κρουασάν) που τους πρόσφεραν αεροπόροι της 111 Πτέρυγας Μάχης και το μεσημέρι, αναχώρησαν από τη Μαγνησία με λεωφορεία.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση