Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στη Θήβα οι πρόσφυγες μετά το Αερινό
Στη Θήβα οι πρόσφυγες μετά το  Αερινό

Στη Θήβα οι πρόσφυγες μετά το Αερινό

Σε εγκαταλειμμένο εργοστάσιο στην περιοχή της Θήβας μεταφέρθηκαν οι 249 πρόσφυγες, που από το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκαν στο Αερινό και αρνήθηκαν να διανυκτερεύσουν στις σκηνές του κέντρου προσωρινής φιλοξενία τους, που στήθηκε στο Αερινό Δήμου Ρήγα Φεραίου, δίπλα από την ΠΑΘΕ.

Οι πρόσφυγες, οι μισοί από τους οποίους ήταν παιδιά, διανυκτέρευσαν τελικά στα λεωφορεία που τους είχαν μεταφέρει και, σε συνεννόηση με το υπουργείο, στις 12 σήμερα το μεσημέρι, αναχώρησαν ξανά για να μεταφερθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε παλιό εργοστάσιο στην περιοχή της Θήβας.

Οι πρόσφυγες έφτασαν στο Αερινό χθες το απόγευμα, αρνήθηκαν να διανυκτερεύσουν σε σκηνές, οι περισσότεροι έφυγαν από το κέντρο και περπατώντας έφτασαν στον κόμβο του Αερινού με την ΠΑΘΕ, στο ρεύμα προς Αθήνα, όπου τους σταμάτησε η Αστυνομία.

Τελικά, πείστηκαν να διανυκτερεύσουν σε λεωφορεία, σήμερα το πρωί πήραν πρωινό (γάλα και κρουασάν) που τους πρόσφεραν αεροπόροι της 111 Πτέρυγας Μάχης και το μεσημέρι, αναχώρησαν από τη Μαγνησία με λεωφορεία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση Αγοραστού –Καραμανλή με εξελίξεις για την έναρξη του βόρειου τμήματος του Ε65 - https://t.co/HezBdsrrhj -

  • Πανελλαδικές 2020: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες - https://t.co/fuemxdVbuG -

  • Παρέμβαση Κων. Μαραβέγια για τη χρηματοδότηση δύο σημαντικών έργων οδοποιίας στο Δήμο Νοτίου Πηλίου… - https://t.co/mhfKDEYia9 -

"Αλιεύοντας" την είδηση