Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Προσαγωγή δύο αλλοδαπών στη Γορίτσα
Προσαγωγή δύο αλλοδαπών στη Γορίτσα

Προσαγωγή δύο αλλοδαπών στη Γορίτσα

Δύο 26χρονοι προσήχθησαν σήμερα το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ενώ  κινούνταν στο λόφο της ορίτσας.

Σημειώνεται πως με  Νομοθετικού Περιεχομένου με θέμα! «Έκτακτα για την αντιμετώπιση του κινδύνου πυρκαγιών» απαγορεύεται  μέχρι τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 9 Αυγούστου 2021, στο σύνολο της Επικράτειας και με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, κάθε μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή σε περιοχές , δάση, εθνικούς δρυμούς, αισθητικά δάση και άλση εντός οικιστικών ιστών, όπως και κάθε υπαίθρια δραστηριότητα που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά, όπως για παράδειγμα εργασίες ή δραστηριότητες που μπορεί να προκαλέσουν υπερ ή περιλαμβάνουν καύση εύφλεκτης ύλης ή ενέχουν κίνδυνο ανάφλεξης.

Οι παραβάτες θα καλούνται να καταβάλουν πρόστιμο 1.000 € σε περίπτωση μετακίνησης, διέλευσης ή παραμονής στα μέρη που περιγράφονται στην ΠΝΠ, ενώ στις 10.000 € ανέρχεται το πρόστιμο για υπαίθριες δραστηριότητες που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά.

Καφέ μπαρ με  όρθιους πελάτες

ια παράβαση του αρ.285 ΠΚ – πρόληψης περιορισμού του κορωναϊού, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. , 60χρονος προσωρινά υπεύθυνος καφέ μπαρ ιδιοκτησίας 56χρονης,  η οποία αναζητείται.

Ο  60χρονος  εξυπηρετούσε  30 όρθιους πελάτες, κατά παράβαση των μέτρων.

Από στην Αστυνομία  βεβαιώθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και μια εβδομάδα  λειτουργίας του καταστήματος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση