Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Προσαγωγή δύο αλλοδαπών στη Γορίτσα
Προσαγωγή δύο αλλοδαπών στη Γορίτσα

Προσαγωγή δύο αλλοδαπών στη Γορίτσα

Δύο 26χρονοι προσήχθησαν σήμερα το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ενώ  κινούνταν στο λόφο της Γορίτσας.

Σημειώνεται πως με  Νομοθετικού Περιεχομένου με θέμα! «Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του κινδύνου πυρκαγιών» απαγορεύεται  μέχρι τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 9 Αυγούστου 2021, στο σύνολο της Επικράτειας και με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, κάθε μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή σε περιοχές NATURA, δάση, εθνικούς δρυμούς, αισθητικά και άλση εντός οικιστικών ιστών, όπως και κάθε υπαίθρια δραστηριότητα που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά, όπως για παράδειγμα ή δραστηριότητες που μπορεί να προκαλέσουν υπερθέρμανση ή περιλαμβάνουν καύση εύφλεκτης ύλης ή ενέχουν κίνδυνο ανάφλεξης.

Οι παραβάτες θα καλούνται να καταβάλουν πρόστιμο 1.000 € σε περίπτωση μετακίνησης, διέλευσης ή παραμονής στα μέρη που περιγράφονται στην ΠΝΠ, ενώ στις 10.000 € ανέρχεται το πρόστιμο για υπαίθριες δραστηριότητες που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά.

Καφέ μπαρ με  όρθιους πελάτες

Για παράβαση του αρ.285 ΠΚ – μέτρα πρόληψης περιορισμού του κορωναϊού, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, 60χρονος προσωρινά υπεύθυνος καφέ μπαρ ιδιοκτησίας 56χρονης,  η οποία αναζητείται.

Ο  60χρονος  εξυπηρετούσε  30 όρθιους πελάτες, κατά παράβαση των μέτρων.

Από στην Αστυνομία  βεβαιώθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και μια εβδομάδα  αναστολή λειτουργίας του καταστήματος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση