Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Προσαγωγή δύο αλλοδαπών στη Γορίτσα
Προσαγωγή δύο αλλοδαπών στη Γορίτσα

Προσαγωγή δύο αλλοδαπών στη Γορίτσα

Δύο 26χρονοι αλλοδαποί προσήχθησαν σήμερα το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ενώ  κινούνταν στο λόφο της Γορίτσας.

Σημειώνεται πως με  Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με θέμα! «Έκτακτα για την αντιμετώπιση του κινδύνου πυρκαγιών» απαγορεύεται  μέχρι τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 9 Αυγούστου , στο σύνολο της Επικράτειας και με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, κάθε , διέλευση ή παραμονή σε περιοχές NATURA, , εθνικούς δρυμούς, αισθητικά και άλση εντός οικιστικών ιστών, όπως και κάθε υπαίθρια δραστηριότητα που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά, όπως για παράδειγμα εργασίες ή δραστηριότητες που μπορεί να προκαλέσουν υπερθέρμανση ή περιλαμβάνουν καύση εύφλεκτης ύλης ή ενέχουν κίνδυνο ανάφλεξης.

Οι παραβάτες θα καλούνται να καταβάλουν πρόστιμο 1.000 € σε περίπτωση μετακίνησης, διέλευσης ή παραμονής στα μέρη που περιγράφονται στην ΠΝΠ, ενώ στις 10.000 € ανέρχεται το πρόστιμο για υπαίθριες δραστηριότητες που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά.

Καφέ με  όρθιους πελάτες

Για παράβαση του αρ.285 ΠΚ – πρόληψης περιορισμού του κορωναϊού, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, 60χρονος προσωρινά υπεύθυνος καφέ ιδιοκτησίας 56χρονης,  η οποία αναζητείται.

Ο  60χρονος  εξυπηρετούσε  30 όρθιους πελάτες, κατά παράβαση των μέτρων.

Από στην Αστυνομία  βεβαιώθηκε πρόστιμο 5.000 και μια εβδομάδα  λειτουργίας του καταστήματος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιχείρηση απεγκλωβισμού γυναίκας σε τροχαίο στην Άλλη Μεριά #τροχαίοατύχημα - https://t.co/ADCA9vz1Ob -

  • Αθανάσιος Λιούπης: Ιστορικής σπουδαιότητας η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ για τους δασικούς χάρτες… - https://t.co/dymifnxedk -

  • Μουσική και Πολιτική: #Χατζιδάκις ο «απολιτίκ(;)» και ο αριστερός #Θεοδωράκης #Θεοδωράκης… - https://t.co/tGIfMuvQLF -

"Αλιεύοντας" την είδηση