Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προς ολοκλήρωση το φράγμα “Μαυρομάτι” στον Αλμυρό
Προς ολοκλήρωση το φράγμα “Μαυρομάτι” στον Αλμυρό

Προς ολοκλήρωση το φράγμα “Μαυρομάτι” στον Αλμυρό

Κτά την επιτόπι τούτη επίσκεψη διαπιστώθηκε ότι, παρά τις δυσκολίες της τρέχουσας περιόδου, το έργο προϋπολογισμού 10.670.549€ σχεδόν ολοκληρώθηκε, καθώς έχει εκτελεστεί κατά 97%.

Επισημάνθηκε ωστόσο ότι για να καταστεί λειτουργικό απαιτείται η δημοπράτηση συμπληρωματικών εργασιών (ολοκλήρωση κατασκευής υπερχειλιστή, διαμόρφωση του πρανούς άνωθεν της κεκλιμένης διώρυγας, αποκατάσταση του λατομείου ασβεστολίθου και του δανειοθαλάμου αργίλου, κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, ασφαλτόστρωση της προβλεπόμενης οδοποιίας) προϋπολογισμού 4,1εκ.€, εργολαβία η οποία έχει εγκριθεί από την Επιτροπή και προβλέπεται να δημοπρατηθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα.

«Θεωρούμε ότι τα ύδρευσης είναι του μέλλοντος, καθώς με αυτά εξασφαλίζεται επαρκής και κατάλληλη ποιότητα πόσιμου νερού. Το στο Μαυρο είναι ένα ζωογόνο έργο για την περιοχή καθώς με την ολοκλήρωσή του πρόκειται να καλυφθούν οι ανάγκες υδροδότησης των κατοίκων του Δήμου Αλμυρού, καθώς και των παραθεριστών που διαμένουν κατά τους θερινούς μήνες στους παραλιακούς οικισμούς του», δήλωσε σχετικά η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση