Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΣΠΟΡ / Προς αναβολή ο τελικός κυπέλλου;
Προς αναβολή ο τελικός κυπέλλου;

Προς αναβολή ο τελικός κυπέλλου;

 

Πρόταση στον Ζήση Βρύζα για αναβολή του Κυπέλλου έκαναν οι άνθρωποι του κλιμακίου της ΕΠΟ που βρίσκονται στο Βόλο και εργάζονται πυρετωδώς όλες αυτές τις μέρες για να είναι έτοιμο το για τον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου, σύμφωνα με τον Sport fm  .

Το κλιμάκιο που … τρέχει τις εργασίες του γηπέδου, ζήτησε από τον πρόεδρο της επιτροπής Κυπέλλου στον τελικό για λίγες μέρες, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Τετάρτη, ώστε να μπορέσουν να επιλύσουν τα βασικά προβλήματα που υπάρχουν.Tο κλιμάκιο της ΕΠΟ ζητά χρόνο , ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια και το στάδιο να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος για την διεξαγωγή ενός παιχνιδιού. Πόσω μάλλον του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ζήσης Βρύζας τους απάντησε ότι λαμβάνει πολύ σοβαρά την θέση τους και ότι θα εξετάσει όλες τις πιθανές λύσεις για να αποκατασταθούν τα προβλήματα.

Παράλληλα, οι Αρχές έθεσαν ένα ακόμα ζήτημα το οποίο έχει να κάνει με την διεξαγωγή της ώρας του τελικού. Κατέθεσαν προφορική πρόταση να ξεκινήσει το παιχνίδι στις 18:00 και όχι στις 20:30 που ήταν προγραμματισμένο.

Κάτι τέτοιο ζητήθηκε από την προκειμένου να είναι ευκολότερος ο έλεγχος έτσι ώστε να μην υπάρξουν παρατράγουδα. Το συγκεκριμένο αίτημα ωστόσο, είναι αμφίβολο αν θα γίνει δεκτό διότι για να υλοποιηθεί θα πρέπει να υπάρξει η συγκατάθεση του καναλιού που θα μεταδώσει τον τελικό.

της Αστυνομίας

Εν τω μεταξύ  εκφράζει η για την απόφαση διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, το ερχόμενο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Αν και οι εργασίες τοποθέτησης καμερών ασφαλείας, επισκευής των τουαλετών και τοποθέτησης χημικών τουαλετών για τη μεγάλη κερκίδα απέναντι από τη σκεπαστή εκ μέρους της ΕΠΟ ξεκίνησαν και πρέπει να γίνει αγώνας δρόμου για να είναι όλα έτοιμα το Σάββατο, κύκλοι της Αστυνομίας εκφράζουν επιφυλάξεις για τη διεξαγωγή του αγώνα στο συγκεκριμένο στάδιο.

Όπως  τονίζουν, το Πανθεσσαλικό δεν έχει αδειοδοτηθεί από την της ΕΠΟ που εξέτασε τα υπόλοιπα στάδια (Παγκρήτιο, Καυτανζόγλειο, Παμπελοπονησιακό, AEL FC Arena), ούτε επίσης διαθέτει άδεια καταλληλότητας καθώς δεν έχει κάμερες ασφαλείας.
Επίσης υποστηρίζει ότι έχουν γίνει ζημιές στις τουαλέτες του Σταδίου, ενώ η μεγάλη κερκίδα απέναντι από τη σκεπαστή (στην ανατολική πλευρά) δεν διαθέτει τουαλέτες.

Τέλος,  από την καταμέτρηση που έγινε διαπιστώθηκε ότι από το Στάδιο  λείπουν από τη θέση τους 2.700 καθίσματα, τα οποία  θα τοποθετηθούν με μέριμνα της ΕΠΟ, που έχει αναλάβει και τις άλλες εργασίες ενόψει του τελικού.

Δημοτική αρχή Βόλου κατά αστυνομίας

Κατά της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας στρέφεται η δημοτική αρχή Βόλου , μετά τις επιφυλάξιες που εκφράστηκαν για την διεξαγωγή του τελικού  κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Η δημοτική αρχή αναφέρει: “Δυσάρεστη έκπληξη προκαλεί σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη η εμμονή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας στο να επιφέρει προσκόμματα στη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου Ελλάδος, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπως συναποφάσισαν όλοι οι συναρμόδιοι για το σκοπό αυτό φορείς και με ικανοποίηση αποδέχτηκαν ο Δήμος και η συντριπτική πλειονότητα της τοπικής μας κοινωνίας.

Η συνεχιζόμενη επίδειξη μιας αρνητικής στάσης στη διοργάνωση της μεγάλης αυτής αθλητικής γιορτής, μας γυρνάει πολλά χρόνια πίσω, στην εποχή της Χωροφυλακής και όχι της Αστυνομίας.

Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι την ανάληψη και διενέργεια μεγάλων αθλητικών και ευρύτερα κοινωνικών εκδηλώσεων αποφασίζουν ο Δήμος, η και γενικά οι πολιτικοί αντιπροσωπευτικοί φορείς της κοινωνίας και όχι η Αστυνομία, που τη μόνη υποχρέωση και καθήκον που έχει είναι η προστασία της ασφάλειας των πολιτών και η διατήρηση της έννομης τάξης.

Για το λόγο αυτό ο του κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, όπως επιλέχθηκε, αφού επιθυμία όλων των εμπλεκομένων φορέων είναι να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην της μεγάλης αυτής αθλητικής γιορτής.

Μας προκαλεί απορίες η στάση της τοπικής Αστυνομίας τη στιγμή μάλιστα που διασφαλίζονται όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις που έχει θέσει, με τη αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Βόλου, της Περιφέρειας και της ΕΠΟ και σε περίπτωση που συνεχίσει να είναι αρνητική περιμένουμε, εύλογα, τις εξηγήσεις της, πώς, δηλαδή, επέτρεπε τη διεξαγωγή δεκάδων αγώνων, και μάλιστα διεθνών, με όσα σήμερα υποστηρίζει ότι δεν πληρούνται για τη ασφαλή διενέργειά τους.

Λυπούμεθα ειλικρινά για τη στάση αυτή, που αποτελεί ανεξήγητη προσπάθεια παρεμπόδισης στην πανελλήνια διαφήμιση της πόλης μας και στο άνοιγμα σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα , αυτή του αθλητικού τουρισμού, και καλούμε ακόμα και τώρα την Αστυνομική Διεύθυνση να συμπαραταχτεί μαζί μας και να διοργανώσουμε όλοι μαζί μια ακόμα επιτυχημένη εκδήλωση – διαφήμιση για τον αθλητισμό και την πόλη μας.”

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Ζωοκλοπές στα Κανάλια #Ζωοκλοπές - https://t.co/TrSHJwAUWu -

  • #τροχαίο στην λεωφόρο Αθηνών  #τροχαίο - https://t.co/L6ajBp5Bc5 -

  • Σχέδια βελτίωσης "Εξοικονόμηση Ύδατος" #εξοικονόμησηύδατος - https://t.co/aLpfId4jpN -

"Αλιεύοντας" την είδηση