Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου μετά από μήνυση της ΕΡΓΗΛ κατά Σαββάκη
Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου μετά από μήνυση της ΕΡΓΗΛ κατά Σαββάκη

Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου μετά από μήνυση της ΕΡΓΗΛ κατά Σαββάκη

Ένα ακόμα “” έρχεται να προστεθεί στο “σίριαλ” της κόντρας μεταξύ ΔΕΥΑΜΒ και , καθώς ο νόμιμος εκπρόσωπος της εργολήπτριας εταιρίας υπέβαλλε μηνυτήρια στην Εισαγγελία του στα τέλη Μαρτίου, κατά του πρώην προέδρου της επιχείρησης Αρ. Σαββάκη, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας να διατάξει την έναρξη αυτοτελούς προκαταρκτικής έρευνας για το θέμα.

Ο εκπρόσωπος της κατάθεσε μήνυση πριν λίγες εβδομάδες κατά του παλιού προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ Αρ. Σαββάκη για ψευδορκία μάρτυρα, συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, μετά από αντίστοιχη κίνηση του κ. Σαββάκη που είχε στραφεί νομικά κατά της κατηγορώντας την για παράβαση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μήνυση της ΕΡΓΗΛ υποβλήθηκε και στηρίζεται στο σκεπτικό ότι τα όσα τους καταλογίζει ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ είναι απόλυτα συκοφαντικά και ψευδή.

Γι’ αυτό το λόγο ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια αυτοτελούς προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί κατά πόσο ευσταθούν όλα τα παραπάνω.

Ο φάκελος ανατέθηκε ήδη σε πταισματοδίκη ο οποίος το επόμενο διάστημα πρόκειται να καλέσει τις εμπλεκόμενες πλευρές για να δώσουν , και κάθε άλλον μάρτυρα που σχετίζεται με την υπόθεση.

Στη συνέχεια εάν διαπιστωθεί κάποια παράβαση του νόμου ο εισαγγελέας θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικών διώξεων, η αλλιώς θα θέσει το θέμα στο αρχείο της εισαγγελίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κύμα αποδοκιμασίας κατά του σχεδίου των «12» - https://t.co/PxM6bgqrXi -

  • Προς συμφωνία με την Εκκλησία για το Πάσχα – «Θολώνει» η έξοδος - https://t.co/HT3avW5de8 -

  • Υποβολή αιτήσεων στήριξης προς Ένταξη στο υπομέτρο 6.1 « Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» - https://t.co/cDDkfvaqIo -

"Αλιεύοντας" την είδηση