Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου μετά από μήνυση της ΕΡΓΗΛ κατά Σαββάκη
Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου μετά από μήνυση της ΕΡΓΗΛ κατά Σαββάκη

Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου μετά από μήνυση της ΕΡΓΗΛ κατά Σαββάκη

Έν κόμα “επεισόδιο” έρχεται να προστεθεί στο “σίριαλ” της κόντρας μεταξύ και ΕΡΓΗΛ, καθώς ο νόμιμος εκπρόσωπος της εργολήπτριας εταιρίας υπέβαλλε στην Εισαγγελία του Βόλου στα Μαρτίου, κατά του πρώην προέδρου της επιχείρησης Αρ. Σαββάκη, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας να διατάξει την έναρξη αυτοτελούς προκαταρκτικής έρευνας για το θέμα.

Ο εκπρόσωπος της ΕΡΓΗΛ κατάθεσε μήνυση πριν λίγες εβδομάδες κατά του παλιού προέδρου της Αρ. Σαββάκη για ψευδορκία μάρτυρα, συκοφαντική δυσφήμιση και , μετά από αντίστοιχη κίνηση του κ. Σαββάκη που είχε στραφεί νομικά κατά της ΕΡΓΗΛ κατηγορώντας την για του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μήνυση της ΕΡΓΗΛ υποβλήθηκε και στηρίζεται στο σκεπτικό ότι τα όσα τους καταλογίζει ο πρώην πρόεδρος της ΜΒ είναι απόλυτα συκοφαντικά και ψευδή.

Γι' αυτό το λόγο ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια αυτοτελούς προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί κατά πόσο ευσταθούν όλα τα παραπάνω.

Ο φάκελος ανατέθηκε ήδη σε πταισματοδίκη ο οποίος το επόμενο διάστημα πρόκειται να καλέσει τις εμπλεκόμενες πλευρές για να δώσουν κατάθεση, και κάθε άλλον μάρτυρα που σχετίζεται με την υπόθεση.

Στη συνέχεια εάν διαπιστωθεί κάποια του νόμου ο εισαγγελέας θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικών διώξεων, η αλλιώς θα θέσει το θέμα στο αρχείο της εισαγγελίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση