Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς
Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς

Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς

Προκτρκτική έρευνα ξεκίνησε η Εισαγγελία του μετά από που κατέθεσε ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Παν. σχετικά με ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα που παρατηρούνται στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς.

Συγκεκριμένα πριν από περίπου ένα μήνα ο δήμαρχος της περιοχής του Ανατολικού Πηλίου επισκέφθηκε την Εισαγγελία υποβάλλοντας μήνυση που στρέφονταν κατά παντός υπευθύνου, κάνοντας αναφορά για πλημμελή λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς, με συνέπεια να δημιουργείται κίνδυνος για τη ζωή των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του δήμου.

Έτσι λοιπόν ο αρμόδιος λειτουργός της ς προχώρησε στη δι προκαταρκτικής έρευνας για να διαπιστωθεί κατά πόσο ευσταθούν οι καταγγελίες του δημάρχου, αλλά και αν προκύπτουν ευθύνες κάποιου προσώπου σχετικά με την κατάσταση του υ υγείας.

Ο φάκελος της υπόθεσης έχει ήδη ανατεθεί σε πταισματο, ο οποίος θα καλέσει για κατάθεση τον εκτελούντα χρέη διευθυντή στη μονάδα, όπως και άλλους εμπλεκόμενους, ενώ μετά το πέρας της έρευνας θα μεταβιβάσει στον εισαγγελέα τον φάκελο, για να κριθεί εάν διαπράχθηκε κάποιο ποινικό αμα, ή η υπόθεση θα τεθεί στο αρχείο της Εισαγγελίας.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση