Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς
Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς

Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς

Προκαταρκτική έρευνα ξεκίνησε η Εισαγγελία του μετά από μηνυτήρια που κατέθεσε ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Παν. Κουτσάφτης σχετικά με σε προσωπικό και μέσα που παρατηρούνται στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς.

Συγκεκριμένα πριν από περίπου ένα μήνα ο δήμαρχος της περιοχής του Ανατολικού Πηλίου επισκέφθηκε την Εισαγγελία υποβάλλοντας μήνυση που στρέφονταν κατά παντός υπευθύνου, κάνοντας για πλημμελή λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς, με συνέπεια να δημιουργείται κίνδυνος για τη των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του δήμου.

Έτσι λοιπόν ο αρμόδιος λειτουργός της δικαιοσύνης προχώρησε στη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για να διαπιστωθεί κατά πόσο ευσταθούν οι του δημάρχου, αλλά και αν προκύπτουν ευθύνες κάποιου προσώπου σχετικά με την κατάσταση του κέντρου υγείας.

Ο φάκελος της υπόθεσης έχει ήδη ανατεθεί σε πταισματοδίκη, ο οποίος θα καλέσει για κατάθεση τον εκτελούντα χρέη διευθυντή στη μονάδα, όπως και άλλους εμπλεκόμενους, ενώ μετά το πέρας της έρευνας θα μεταβιβάσει στον εισαγγελέα τον φάκελο, για να κριθεί εάν διαπράχθηκε κάποιο ποινικό αδίκημα, ή η υπόθεση θα τεθεί στο αρχείο της Εισαγγελίας.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση