Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς
Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς

Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς

Προκαταρκτική έρευνα ξεκίνησε η του μετά από μηνυτήρια που κατέθεσε ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Παν. Κουτσάφτης σχετικά με σε προσωπικό και μέσα που παρατηρούνται στο Υγείας Ζαγοράς.

Συγκεκριμένα πριν από περίπου ένα μήνα ο δήμαρχος της περιοχής του Ανατολικού Πηλίου επισκέφθηκε την υποβάλλοντας μήνυση που στρέφονταν κατά παντός υπευθύνου, κάνοντας για πλημμελή λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς, με συνέπεια να δημιουργείται κίνδυνος για τη ζωή των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του δήμου.

Έτσι λοιπόν ο αρμόδιος λειτουργός της δικαιοσύνης προχώρησε στη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για να διαπιστωθεί κατά πόσο ευσταθούν οι του δημάρχου, αλλά και αν προκύπτουν ευθύνες κάποιου προσώπου σχετικά με την κατάσταση του κέντρου υγείας.

Ο φάκελος της υπόθεσης έχει ήδη ανατεθεί σε πταισματοδίκη, ο οποίος θα καλέσει για τον εκτελούντα χρέη διευθυντή στη μονάδα, όπως και άλλους εμπλεκόμενους, ενώ μετά το πέρας της έρευνας θα μεταβιβάσει στον εισαγγελέα τον φάκελο, για να κριθεί εάν διαπράχθηκε κάποιο ποινικό αδίκημα, ή η υπόθεση θα τεθεί στο αρχείο της Εισαγγελίας.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης - https://t.co/EPFSPRZeiQ… -

  • ξεκίνησαν χθες οι Ημέρες Μουσικής στον Βόλο #ΗμέρεςΜουσικής - https://t.co/p39hA78Ww6 -

  • Διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας άγριας ζωής της λίμνης Κάρλα - https://t.co/qX88hpeVpO… -

"Αλιεύοντας" την είδηση