Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς
Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς

Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς

Προκαταρκτική έρευνα ξεκίνησε η του μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο δήμαρχος ς – Μουρεσίου Παν. σχετικά με σε προσωπικό και μέσα που παρατηρούνται στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς.

Συγκεκριμένα πριν από περίπου ένα μήνα ο δήμαρχος της περιοχής του Ανατολικού Πηλίου επισκέφθηκε την υποβάλλοντας που στρέφονταν κατά παντός υπευθύνου, κάνοντας αναφορά για πλημμελή λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς, με συνέπεια να δημιουργείται κίνδυνος για τη ζωή των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του δήμου.

Έτσι λοιπόν ο αρμόδιος λειτουργός της δικαιοσύνης προχώρησε στη δι προκαταρκτικής έρευνας για να διαπιστωθεί κατά πόσο ευσταθούν οι καταγγελίες του δημάρχου, αλλά και αν προκύπτουν ευθύνες κάποιου προσώπου σχετικά με την κατάσταση του κέντρου υγείας.

Ο φάκελος της υπόθεσης έχει ήδη ανατεθεί σε πταισματοδίκη, ο οποίος θα καλέσει για τον εκτελούντα διευθυντή στη μονάδα, όπως και άλλους εμπλεκόμενους, ενώ μετά το πέρας της έρευνας θα μεταβιβάσει στον εισαγγελέα τον φάκελο, για να κριθεί εάν διαπράχθηκε κάποιο ποινικό αδίκημα, ή η υπόθεση θα τεθεί στο αρχείο της Εισαγγελίας.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση