Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς
Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς

Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς

Προκαταρκτική ξεκίνησε η Εισαγγελία του μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου σχετικά με ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα που παρατηρούνται στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς.

Συγκεκριμένα πριν από περίπου ένα μήνα ο δήμαρχος της περιοχής του Ανατολικού Πηλίου επισκέφθηκε την Εισαγγελία υποβάλλοντας που στρέφονταν κατά παντός υπευθύνου, κάνοντας αναφορά για πλημμελή λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς, με συνέπεια να δημιουργείται κίνδυνος για τη ζωή των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του δήμου.

Έτσι λοιπόν ο αρμόδιος λειτουργός της δικαιοσύνης προχώρησε στη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για να διαπιστωθεί κατά πόσο ευσταθούν οι του δημάρχου, αλλά και αν προκύπτουν ευθύνες κάποιου προσώπου σχετικά με την κατάσταση του κέντρου υγείας.

Ο φάκελος της υπόθεσης έχει ήδη ανατεθεί σε πταισματοδίκη, ο οποίος θα καλέσει για κατάθεση τον εκτελούντα χρέη διευθυντή στη μονάδα, όπως και άλλους εμπλεκόμενους, ενώ μετά το πέρας της έρευνας θα μεταβιβάσει στον εισαγγελέα τον φάκελο, για να κριθεί εάν διαπράχθηκε κάποιο ποινικό αδίκημα, ή η υπόθεση θα τεθεί στο αρχείο της Εισαγγελίας.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δύο φωτιές σε αγροτική έκταση στις  Σερβανάτες Αγίου Λαυρεντίου - https://t.co/HogoKJRaRb -

  • Ανάσταση φέτος στις 9.00 το βράδυ - https://t.co/Atj2AFQcV3 -

  • Κορωνοϊός: 3.789 νέα κρούσματα, 87 θάνατοι - https://t.co/02SfmeVpNO -

"Αλιεύοντας" την είδηση